Biti šef je težko, a biti šef v svetu lepote zna biti še težje. To bosta okusili prijateljici iz otroštva, ki sta skupaj ustvarili svojo kozmetično znamko, a jima zaradi finančnih dolgov nova šefica greni življenje v novi komediji z naslovom Kot šef, ki prihaja v kinematografe januarja. V glavnih vlogah prijateljic zaigrata Rose Byrne in Tiffany Haddish, njuno nesramno šefico pa Salma Hayek. Komedijo je režiral Miguel Arteta, scenarij pa napisala Sam Pitman in Adam Cole-Kelly.

O ZGODBI: Najboljši prijateljici Mia (Rose Byrne) in Mel (Tiffany Haddish) živita odlično življenje, imata kozmetično podjetje, ki sta ga skupaj ustvarili. Ker pa se znajdeta v velikih finančnih težavah, je ponudba velike kozmetične hiše v lasti Claire Luna (Salma Hayek) za odkup preveč mamljiva, da bi jo izpustili. Nastala situacija pa ogrozi njuno prijateljstvo, saj prijateljici, ki sta si karakterno popolnoma različni, prihodnost podjetja vidita popolnoma drugače, poleg tega pa jima nova šefica krade ideje.

IGRALSKA ZASEDBA: Tiffany Haddish, Rose Byrne, Salma Hayek, Billy Porter, Jennifer Coolidge, Ari Graynor, Natasha Rothwell, Jessica St. Clair, Karan Soni
REŽIJA: Miguel Arteta
SCENARIJ: Sam Pitman in Adam Cole-Kelly
ZGODBA: Sam Pitman, Adam Cole-Kelly, Danielle Sanchez-Witzel
PRODUCENTI: Marc Evans, Peter Principato, Joel Zadak  Itay Reiss
IZVRŠNI PRODUCENTI: Tiffany Haddish, Nicolas Stern
ŽANR: komedija

Na voljo je že DRUGI NAPOVEDNIK, komedija KOT ŠEF pa na redni spored v kinematografe prihaja 23. JANUARJA 2020.


Nazaj