Zanimive serije na TV kanalu Viasat Epic Drama v avgustu 2020: Murdochove skrivnosti, Poletje kriminala in serija Francoska zveza.

Murdochove skrivnosti
Žanr: Kriminal in misterioznost
Premierno vsak večer med tednom, od ponedeljka, 3. avgusta, ob 20:15
Leto: 2015
Sezona 9: 18 x 60 min
Režiser: Maureen Jennings
Igralci: Hélène Joy, Yannick Bisson, Thomas Craig, Jonny Harris, Lachlan Murdoch, Mouna Traoré

Od notranjosti strogo varovanega zapora do zgornje zemljine atmosfere, deveta sezona serije 'Murdochove skrivnosti' raziskuje nove svetove in skrivnostne primere. Leta 1903 se detektiv Murdoch in njegova ekipa še naprej opotekajo zaradi aretacije narednika George Crabtree, nakar šokantna smrt prinese velike spremembe v postajo št. 4. Murdoch in njegovi kolegi kljub temu še naprej rešujejo nerešljive primere, vse od nemogočega bančnega ropa do groženj po uničenju Kanade. Slehernega primera se lotijo z razumom, modrostjo in inovativnostjo.

Poletje kriminala
Vsak dan od sobote, 1. avgusta, ob 6:00
Murdochove skrivnosti, Detektivka Fisherjeva, Frankie Drake, Endeavour, 54 ur, Agatha in resnica o umoru, Mafijski detektiv Maltese, Dolga roka Gardune, Kifeljc, Babilon Berlin in še veliko več.

Obožujete kriminalne oddaje in pri tem se vam pridružujemo! To poletje pripravljamo vse najboljše vsebine iz sveta kriminalistične preiskave in forenzične znanosti, pri čemer vas vodo begala vprašanja o temačnih in dvomljivih motivih serijskih morilcev, mafijskih šefov in vojnih zločincev. Poskrbite za zajtrk, kosilo in večerjo, in pojdite z nami na potovanje skozi zgodovino kriminala v sklopu našega programa 'Poletje kriminala'.

Francoska zveza
Dvojna doza vsako sredo, od 5. avgusta, ob 21:00

Govornica Kolekcija
Dve seriji, postavljeni v Francijo po 2. sv. v., v čas preporoda, ponovnega zagona in novih začetkov. Francija se je dvigala iz pepela vojne in v tem času pogumno sprožila nove valove na področjih mode, zabave, opolnomočenja žensk in odprtosti do homoseksualnosti. Oglejte si oddaje, polne stila in vsebine, kjer moda, lepota in glamur zakrivajo temne skrivnosti naših likov, njihove preteklosti, seksualnosti in motivacij.


Nazaj