Zanimive serije na TV kanalu Viasat Explore v juliju 2019: Peklenski prevozi, Ljubitelji brunaric in serija Avstralska pravila.

Peklenski prevozi, premierno vsak večer med tednom, od ponedeljka, 1. julija, ob 17.45
Razkrivamo zakulisje sveta vlečnih tovornjakarjev, ki so sposobni dvigniti in odvleči največje in najtežje stroje na naših cestah. Spremljali bomo vzpone in padce mož in žena, ki se soočajo s prevrnjenimi tovornjaki, obtičalimi kamioni, ponesrečenimi težkimi tovornimi vozili in okvarami vozil na cestah. Ti posamezniki so pripravljeni skočiti v akcijo ob vsaki uri in vsakem vremenu, da bi obvarovali prevoznike in ohranili naše ceste odprte.

Ljubitelji brunaric, premierno vsak večer med tednom, od ponedeljka, 22. julija, ob 21.00
V drugi sezoni Charlie Norman z ekipo vrhunskih rokodelcev odpotuje daleč v hribe in doline Apalačev, da bi našel in rešil dolgo izgubljene brunarice in skednje. Oboroženi z veliko lesarskega znanja – in nekaj malega gradbene sreče – bodo staro spremenili v novo, saj bodo te stoletja stare konstrukcije skrbno razstavili in obnovili. Za Charlieja Normana in ekipo njihovo poslanstvo ne predstavlja nič manj kot obnovo ameriških sanj.

Avstralska pravila, vsako soboto v juliju, od 6. julija, ob 6.15
Dan, Bruce! Madonca, za vas imamo pripravljene izjemne sobote v družbi vseh naših prijateljev iz dežele tam spodaj. Zlatosledci so na lovu v divjini, lovci na jastoge doživijo brodolom v Tasmaniji, Luke pa se v Queenslandu s svojo ekipo trudi rešiti, kar se da. Namestite se v naslonjač, pripravite kokice in uživajte.

Foto: Keshet TV


Nazaj