Zanimive serije na TV kanalu Viasat Nature v avgustu 2020: Rečne pošasti, Akcijski junaki in serija Veterinar iz Yorkshira.

Rečne pošasti
Premierno od ponedeljka, 3. avgusta, ob 19:00
Sezona: 5
Št. epizod: 6 x 60 min
Žanr: Dokumentarni/ naravoslovni/ ekspedicija/ ribolov
Izvirni naslov: River Monsters
Leto: 2012

Sleherna epizoda te serije spremlja ekstremnega trnkarja Jeremyja Wada na lovu za smrtonosnimi ribami na različnih lokacijah, vključno z Bolivijo, Ukrajino, Kolumbijo in Islandijo. Ta epska potovanja bodo velika preizkušnja za njegove spretnosti in hkrati za njegova prepričanja glede ribolova.

Akcijski junaki
Vsak večer med tednom, od ponedeljka, 3. avgusta, ob 20:00
V avgustu bomo živeli skozi oči naših akcijskih junakov iz področja narave. Mednje spadajo Jeremy Wade, Dominic Monaghan, Nigel Marven in Steve Backshall. Vsak ima svoje lastne veščine in edinstveno osebnost. Skozi njih bomo raziskovali eksotične lokacije in se srečali na štiri oči z ljudmi iz drugih kultur in z vsemi različnimi živalmi, velikimi, majhnimi in nevarnimi! Gre za priložnost za podoživitev klasičnih avantur oziroma za potovanja v nove dežele.

Veterinar iz Yorkshira
Premierno vsak popoldan med tednom, od ponedeljka, 10. avgusta, ob 16:25
Sezona: 8
Št. epizod: 10 x 60 min
Žanr: Dokumentarni/ naravoslovni/ živali
Izvirni naslov: The Yorkshire Vet
Leto: 2019

Spremljamo prihode in odhode v kliniki Skeldale - ki jo zdaj vodi nekdanji Herriotov vajenec Peter Wright - ter kliniki Rae, Bean & Partners v Boroughbridgu, kjer danes službuje Julian Norton. Veterinarji in osebje teh klinik je usposobljeno za rokovanje z vsemi živalmi - nobena žival ni prevelika ali premajhna. Ko gre za paciente, ki so redko zavarovani, je dobrobit živali vedno na prvem mestu pred dobičkom, skupaj z dodatno dozo ljubeče skrbi za živali.

Foto: ITV Global in DRG


Nazaj