Zanimive serije na TV kanalu Viasat Nature v januarju 2020: Veterinar iz Yorkshira, Dežela velikih mačk, Naravni svet – 3. del in Divji vikendi.

Veterinar iz Yorkshira, vsako popoldne med tednom, od ponedeljka, 13. januarja, ob 15.30
Ekipa veterinarskega centra Skeldale goji zelo resnično in iskreno strast do skrbi za živali ter željo po ohranitvi zgodovinskega slovesa in zapuščine svoje klinike. Ko govorimo o pacientih, ki so redko zdravstveno zavarovani, je dobrobit živali vedno na prvem mestu in pred dobičkom, skupaj z dodatnim odmerkom tistega najpomembnejšega zdravila – nežne in ljubeznive nege.

Dežela velikih mačk, premierno od četrtka, 2. januarja, ob 19.00
Tri mogočna levja krdela v zambijski dolini Luangwa se borijo za teritorij in da bi zaščitila svoj naraščaj, saj nevarnost preži na vsakem koraku. Ko v času sušne sezone temperature močno narastejo, je vsaka zmaga in vsaka tragedija postavljena vsem na oči. Bo krdelom uspelo preživeti največji izziv njihovih življenj?

Naravni svet – 3. del, premierno do sobote, 4. januarja, ob 13.00
V tretjem sklopu dokumentarcev Naravni svet predstavljamo zgodbe s celega sveta, od Indonezije do Mehike, od Aljaske do Švice. Spoznali bomo radijskega DJ-a, ki rešuje gibone v Borneu; »človeka-netopirja« v Mehiki; ljubezen neke ženske do črnih mamb ter spremljali fiziologinjo za morske sesalce, ki bo pomagala 1.600-kilogramskemu osirotelemu mrožu postati oče.

Divji vikendi vsako soboto in nedeljo, od 4. januarja, ob 13.00
To zimo se udobno namestite v naslonjače in se z nami poglobite v čudesa živalskega sveta na kanalu Viasat Nature. Spoznali bomo presenetljiva dejstva o gibonih v Borneu, vampirskih netopirjih v Mehiki, težavah pri razmnoževanju mrožev, smrtonosnem ugrizu črne mambe ter o najmogočnejši ptici roparici. Oglejte si vse to in še marsikaj vsako soboto in nedeljo popoldne!

Foto: DRG


Nazaj