Zanimive filmske serije na TV kanalu Viasat TV1000 v avgustu 2020: Poletje z nagrajenci in Premiere meseca.

Poletje z nagrajenci
Dvojna doza vsako soboto zvečer, od 1. avgusta, ob 21:00
Zlati globusi, nagrade bafta in oskarji. Naše poletje z nagrajenimi filmi se nadaljuje s pripovedmi o lepoti, čudovitih umih in trpečih dušah, ki živijo v tragičnih in težavnih časih. Gre za serijo filmov, ki so presegli občinstva, postavili rekorde v svetovnih kino blagajnah, in poželi nagrade po vsem svetu. Ni ga boljšega kot preživeti poletje v družbi teh likov!

Filmi
- 1. avgust ob 21:00: Vroče noči
Zgodba o dogodivščinah mladega Kalifornijca v svetu porno industrije v razvratnih poznih sedemdesetih in zgodnjih osemdesetih.
- 8. avgust ob 21:00: Hišni red
Homer je vse življenje prebil v sirotišnici. Dr. Larch ga vzgaja za svojega naslednika, a odraščajoči Homer čuti željo, da bi sam rad raziskal svet.
- 15. avgust 21:00: Nadarjeni gospod Ripley
Za oskarja nominirana kriminalna drama Anthonyja Minghelle o neuravnovešenem mladeniču, ki ga pošljejo v Italijo, da pripelje domov v ZDA lahkoživega sina bogataša, kar ima smrtonosne posledice.

Premiere meseca
Vsak ponedeljek zvečer, od 3. avgusta, ob 21:00
Ni lepšega, kot začeti teden z ogledom povsem novega filma po napornem dnevu. Nikoli več ne zamudite naših mesečnih premier. Oglejte si naše najnovejše naslove vsak ponedeljek zvečer.

Foto: Miramax in Warner Bros


Nazaj