Zanimive serije in filmi na TV kanalu Viasat TV1000 v februarju 2021: Neskončni polarni medved, Tematski blok: Mesec ljubezni in film Country Strong.

Neskončni polarni medved
V ponedeljek, 15. februarja, ob 21:00
Žanr: Komedija/ ljubezenski
Režiser: Maya Forbes
Igralci: Mark Ruffalo, Zoe Saldana, Imogene Wolodarsky, Ashley Aufderheide, Nekhebet Kum Juch
Izvirni naslov: Infinitely Polar Bear
Leto: 2014
Država: ZDA

Nenavadna drama se odvija v sedemdesetih, ko zmedeni oče iz stare jenkijevske družine skrbi za svoji dve hčeri v Cambridgeu v Massachusettsu, medtem pa njegova temnopolta žena študira na poslovni šoli v New Yorku. Komična drama temelji na resničnih dogodkih in prinaša zabaven in ganljiv portret mnogih nepričakovanih načinov, kako lahko starši in otroci rešijo drug drugega.

Tematski blok: Mesec ljubezni
Vsak vikend, od sobote, 6. februarja, ob 21:00
Januarska beda je za nami, na obzorju je pomlad, in pred nami je valentinovo, zatorej, da bi vas spravili v razpoloženje za ljubezen in romantiko ter vnesli nekaj malega dodatne strasti v vaše življenje, vam predstavljamo sezono filmov, ki bodo poskrbeli, da boste lahko pokazali svoja ljubezenska čustva.

Filmi
20. februar ob 21:00 - Čokolada
Leta 1959 se skrivnostna tujka Vianne z mlado hčerjo priseli v mirno in tradicionalno francosko mestece. Tam odpre čokoladnico, ki pretrese strogi občutek morale v nazadnjaški skupnosti.

27. februar ob 21:00 - Za eno noč
Max in Karen skupaj preživita strastno noč v New Yorku, nakar se Max vrne domov v LA. Leto kasneje se Max in Karen ponovno srečata po naključju, a sta tokrat oba poročena.

Country Strong
V torek, 23. februarja, ob 21:00
Žanr: Drama/ muzikal
Režiser: Shana Feste
Igralci: Gwyneth Paltrow, Tim McGraw, Garrett Hedlund, Leighton Meester, Marshall Chapman
Leto: 2010
Država: ZDA

Zgodba spremlja vzpenjajočega country tekstopisca in ugaslo pevsko zvezdo Kelly. Skupaj načrtujeta njegov vzpon in njeno vrnitev, med romantičnimi zapleti z njenim možem in nadebudno pojočo lepotico.

Foto: Sony Pictures Television


Nazaj