Pregled julijskih filmskih novosti na Viasat TV1000: Pravila ne veljajo, Duhovi Mississippija in filmski seriji Poletje z nagrajenci in Premiere meseca.

Pravila ne veljajo
V ponedeljek, 27. julija, ob 21:00
Žanr: Komedija/ drama/ ljubezenski
Režiser: Warren Beatty
Igralci: Lily Collins, Haley Bennett, Taissa Farmiga
Izvirni naslov: Rules Don't Apply
Leto: 2016
Država: ZDA

Zgodba o prepovedani ljubezni med mlado igralko in njenim ambicioznim šoferjem, ki oba delata za čudaškega milijarderja Howarda Hughesa, ki prepoveduje romantične zveze med svojimi zaposlenimi.

Duhovi Mississippija
V ponedeljek, 20. julija, ob 21:00
Žanr: Drama/ zgodovinski
Režiser: Rob Reiner
Igralci: Alec Baldwin, James Woods, Whoopi Goldberg
Izvirni naslov: Ghosts of Mississippi
Leto: 1996
Država: ZDA

Mladi odvetnik in vdova Medgarja Evansa si prizadevata, da bi končno privedla belopoltega rasista pred roko pravice za umor temnopoltega aktivista.

Poletje z nagrajenci - Dvojna doza vsako soboto, od 4. julija, ob 21:00
7 zlatih globusov, 12 nagrad bafta, 16 oskarjev in celo prestižne zlate palme. Ti filmi se lahko pohvalijo s praktično vsemi večjimi nagradami v filmski industriji. Vojne iz vseh obdobij, čustvene bitke, psihološke drame, kulinarične bisere, tegobe majhnih mest in težave velikih mest, predstavljamo serijo filmov, ki so presegli občinstva, prinesli velike zaslužke, in poželi prestižne nagrade po vsem svetu. Ni ga boljšega kot preživeti poletje v družbi teh likov.

Filmi
- 18. julija ob 21:00 - Angleški pacient
Med 2. sv. v. se v italijanski vojaški bolnišnici zdravi skrivnostni bolnik z nevarno preteklostjo. Po razkritju njegove identitete se odvije neverjetna zgodba o strasti, spletkah in pustolovščini.
- 25. julija ob 21:00 - Miki modre oči
Michael se zaljubi v hčerko mafijskega šefa. Čeprav se ne želi vtikati v mafijske zadeve, se kmalu vse zaplete ...

Premiere meseca - Vsak ponedeljek, od 6. julija, ob 21:00
Ni lepšega, kot začeti teden z ogledom povsem novega filma po napornem dnevu. Nikoli več ne zamudite naših mesečnih premier. Oglejte si naše najnovejše naslove vsak ponedeljek zvečer.

Foto: Warner Bros in New Regency


Nazaj