Zanimive oddaje in filmi na TV kanalu Viasat TV 1000 v novembru 2020: serija Za toplejšo zimo, serija Premiere meseca in film Bilo je nekoč v Ameriki.

Za toplejšo zimo - Vsako soboto in nedeljo v novembru, od nedelje, 1. novembra, ob 21:00
Zleknite se na zofo in uživajte v teh prisrčnih zgodbah v čudovitem Centralnem parku, provincialnem francoskem mestu, nazaj skozi čas v slikovitem Dunaju in Parizu, ter na sončno zastrtih poljih Maina v združenih državah Amerike.

Filmi
- 21. november ob 21:00 - Pred zoro
Mlad moški in ženska se spoznata na vlaku v Evropi in skupaj preživita noč na Dunaju. Toda žal se oba zavedata, da bo to najbrž njuna edina skupna noč.
- 22. november ob 21:00 - Pred mrakom
Devet let potem, ko sta se Jesse in Celine prvič spoznala, se zdaj ponovno srečata v Parizu in preostane jima samo eno popoldne, da se odločita, ali jima je usojeno ostati skupaj.
- 28. november ob 21:00 - Decembrčki
Neko poletje štirje osiroteli dečki, ki so zrasli v dobre prijatelje, začnejo med seboj tekmovati za možnost, da bi končno dobili svojo pravo družino.
- 29. november ob 21:00 - Mala princeska
Mlado dekle mora za preživetje delati kot služabnica v zasebni dekliški šoli, potem ko je njen oče izginil in je domnevno mrtev.

Premiere meseca - Vsak ponedeljek, od 2. novembra, ob 21:00
Ni lepšega, kot začeti teden z ogledom povsem novega filma po napornem dnevu. Nikoli več ne zamudite naših mesečnih premier. Oglejte si naše najnovejše naslove vsak ponedeljek zvečer.

Filmi
- 23. november ob 21:00 - Invazija
Ko psihologinja odkrije nezemeljski izvor epidemije, ki zasužnji ljudi in jih oropa vseh čustev, mora zaščititi svojega sina, ki je morda ključ v boju proti okužbi.
- 30. november ob 21:00 - Trgovci s časom
V bližnji prihodnosti denarne valute zamenja trgovanje s časom, saj se ljudje starajo zgolj do 25. leta, nato pa si morajo kupiti vsako sekundo življenja, kar s pridom izkoriščajo bogati in vplivni.

Bilo je nekoč v Ameriki
V ponedeljek, 16. novembra, ob 21:00
Žanr: Kriminalka/ drama
Režiser: Sergio Leone
Igralci: Robert De Niro, James Woods, Elizabeth McGovern, Treat Williams, Joe Pesci, Danny Aiello
Izvirni naslov: Once Upon a Time in America
Leto: 1984
Država: ZDA

Posneto na podlagi romana Harryja Greyja z naslovom 'The Hoods', ta nasilen in strasten gangsterski film spremlja usode štirih prijateljev od otroštva v stari judovski newyorški četrti do vzpona v zloglasne gangsterje kriminalnega imperija v obdobju prohibicije.

Foto: New Regency in Warner Bros


Nazaj