Zanimive filmske serije in filmi na TV kanalu Viasat TV1000 v oktobru 2020: Celica, Posledice in seriji Strah in trepet ter Premiere meseca.

Posledice
V ponedeljek, 5. oktobra, ob 21:00
Žanr: Drama
Režiser: Darko Stante
Igralci: Matej Zemljic, Timon Sturbej, Gasper Markun
Izvirni naslov: Consequences
Leto: 2018
Država: Avstrija/  Slovenija

Po prihodu v vzgojni zavod za mladoletne se mora 18-letni Andrej boriti za svoje mesto v skupini fantov, ki jo vodi Željko. Medtem ko spoznava novo družbo, Andrej skrbno varuje svojo skrivnost.

Strah in trepet
Vsak petek, soboto in nedelje v oktobru, ob 2. oktobra, ob 21:00
Pripravite se, da boste preživeli vikende na robu vaših sedežev. Poslovite se od vaših nohtov in prepričajte, da so vrata zaklenjena. Ta oktober se nam pridružite vsak vikend ob spremljanju trilerjev, ki bodo sprožili mravljince po vašem telesu. Eksorcizmi, invazije vesoljcev, paranormalna aktivnost, nepojasnjena izginotja ter bitja iz grozljive pravljice, ki so bila izpuščena na prostost.

Premiere meseca
Vsak ponedeljek, od 5. oktobra, ob 21:00
Ni lepšega, kot začeti teden z ogledom povsem novega filma po napornem dnevu. Nikoli več ne zamudite naših mesečnih premier. Oglejte si naše najnovejše naslove vsak ponedeljek zvečer.

Celica
V ponedeljek, 12. oktobra, ob 21:00
Žanr: Grozljivka/ znanstveno-fantastični/ triler
Režiser: Tarsem Singh
Igralci: Jennifer Lopez, Vince Vaughn, Vincent D'Onofrio
Izvirni naslov: The Cell
Leto: 2000
Država: Nemčija/  ZDA

Psihologinja Catherine Deane se vživi v podzavest komatoznega serijskega morilca v upanju, da bi odkrila, kje se nahaja njegova zadnja žrtev.


Nazaj