Zanimivi filmi na TV kanalu Viasat TV1000 v septembru 2020: Birdman ali nepričakovana odlika nevednosti, Ben Affleck in Matt Damon in filmske premiere meseca.

Birdman ali nepričakovana odlika nevednosti
V ponedeljek, 21. septembra, ob 21:00
Žanr: Komedija/ drama/ ljubezenski
Režiser: Alejandro González Iñárritu
Igralci: Michael Keaton, Emma Stone, Naomi Watts, Edward Norton, Zach Galifianakis
Izvirni naslov: Birdman
Leto: 2014
Država: ZDA

Riggan Thomson je nekdanji hollywoodski zvezdnik, znan po filmski upodobitvi superjunaka Birdmana. S točke daleč od vrhunca uspeha se sedaj poskuša vrniti na prizorišče z ambiciozno broadwajsko predstavo. Upa, da se bo s to tvegano potezo uveljavil kot polnovredni umetnik. Kmalu pred premiero predstave pa se začnejo kopičiti težave, saj se eden izmed igralcev med vajami poškoduje v čudni nesreči. Namesto njega najamejo igralca Mika Shinerja, ki zagotavlja uspeh, a v projekt prinese kopico osebnih ekscentričnosti. Bolj ko se bliža premiera, bolj negotov je Riggan, ki je v projekt za povrh vložil vso svojo osebno in poklicno verodostojnost ...

Ben Affleck in Matt Damon
Vsako soboto in nedeljo, od 5. septembra, ob 21:00

Od prijateljev iz otroštva do uspešnih režiserjev. Prijateljstvo Matta Damona in Bena Afflecka je eno najslavnejših in najtrajnejših v svetu Hollywooda. Od njunega skupnega preboja leta 1997 s filmom 'Dobri Will Hunting' sta do danes skupaj zbrala kar 105 nagrad in 254 nominacij! Zato je čas, da posvetimo našo luč na ti dve legendi srebrnega platna.

Filmi
- 19. september ob 21:00: Hollywoodland
Detektiv preiskuje skrivnostno smrt Georgea Reevesa, televizijskega Supermana. V glavnih vlogah igrata Adrien Brody in Ben Affleck.
- 26. september ob 21:00: Ni je več
Na peto obletnico poroke Nick Dunne prijavi izginotje svoje žene. Pod pritiskom policije in med vse hujšo medijsko gonjo Nick postane glavni osumljenec.

Premiere meseca
Vsak ponedeljek od 7. septembra, ob 21:00
Ni lepšega, kot začeti teden z ogledom povsem novega filma po napornem dnevu. Nikoli več ne zamudite naših mesečnih premier. Oglejte si naše najnovejše naslove vsak ponedeljek zvečer.

Filmi
- 21. septembra ob 21:00: Birdman ali nepričakovana odlika nevednosti
Nekdanji filmski junak Riggan Thomson upa, da bo s postavitvijo ambiciozne nove drame na Broadwayu osmislil svojo družino in oživil svojo usihajočo igralsko kariero. Oskar za najboljši film.
- 28. septembra ob 21:00: Polja smrti
Novinar je ujet v Kambodži v času genocida pod vodstvom tirana Pola Pota, v katerem je življenje izgubilo dva milijona 'nezaželenih' civilistov.

Foto: Warner Bros, Miramax inNew Regency


Nazaj