Ljubljana, 2. avgusta 2022. – Prišel je vroč avgust! Za vse, ki potrebujete osvežitev pred poletnimi temperaturami, je na voljo tematski blok, ki ga prinaša program TV1000. Letos avgusta praznujte z nami rojstni dan Roberta De Nira, enega največjih hollywoodskih zvezdnikov 20. stoletja in uživajte v našem izboru najboljših igralskih dosežkov dvakratnega oskarjevca; vključno s filmoma 'Vročina', 'Fantovo življenje« in »Policaji«. Uživajte v njegovih najboljših vlogah v družbi nekaterih največjih hollywoodskih imen, kot so Robin Williams, Sylvester Stallone, Al Pacino, Drew Barrymore, celo mladi Leonardo DiCaprio.

V avgustu vam prinašamo seznam filmov, posvečenih igralcu Robertu De Niru, ki si jih lahko ogledate v sklopu tematskega sklopa "Mesec Roberta De Nira" vsako sredo zvečer v avgustu, od srede, 3. avgusta, ob 9.00. uri samo na programu TV1000:

Vročina
Sreda, 3. avgusta ob 21:00
Usodi obsesivnega detektiva in spretnega tatu se prepleteta po izjemno tvegani tatvini vrednostnih papirjev. Medtem ko zločinec načrtuje svoj zadnji rop, se njuno zasebno življenje začne razpletati.

Vsi so v redu
Sreda, 10. avgusta ob 21:00
Vdovec, ki spozna, da je bila njegova žena njegova edina prava povezava z družino, se odpravi na improvizirano potovanje, da bi ponovno vzpostavil stik s svojimi odraslimi otroki.

Policaji
Sreda, 17. avgusta ob 21:00
Šerif majhne skupnosti v predmestju New Jerseyja, kjer živijo newyorški policisti, počasi ugotavlja, da je mesto le krinka za mafijske povezave in korupcijo.

Prebujenja
Sreda, 24. avgusta ob 21:00
Žrtve epidemije encefalitisa so že leta katatonične, a novo zdravilo ponuja možnost, da jih reši iz tega stanja.

Fantovo življenje
Sreda, 31. avgusta ob 21:15
Zgodba o razmerju med uporniškim najstnikom v petdesetih letih prejšnjega stoletja in njegovim žaljivim očimom, ki temelji na spominih pisatelja in profesorja literature Tobiasa Wolffa.

Več informacij


Nazaj