Na male ekrane prihaja še ena serija, ki bi bila po mnenju kritikov boljša kot film. Njen izvršni producent je namreč Will Ferrel (50), ki se je med zvezde izstrelil s sodelovanjem v šovu »Saturday night live«. leta 1990.

Igralec, režiser, komik, pisec in producent je združil moči s »sebi enakimi« veljaki: Adam McKay (The Big Short), Lon Zimmet (Unbreakable Kimmy Schmidt) in Steve Levitan (Sodobna družina) pri komediji DO VEGASA IN NAZAJ. V središču zgodbe je letalska posadka in ekscentrični potniki, ki se vsak konec tedna odpravijo na krožen polet od Los Amgelesa do Las Vegasa z enim samim ciljem -  da bi se vrnili kot zmagovalci.

Ne bo šlo brez turbulenc, toda pisana druščina podobno mislečih sanjačev in tujcev bo sčasoma postala neobičajna ljubeča družina ... vsaj od petka do nedelje. Zakaj, potniki obtičijo v Las Vegasu. Izjemno zanimiva serija bo na sporedu od 9. avgusta na FOX televiziji. V seriji igrajo Kim Matula (Nerealno), Ed Weeks (Mindy se dogaja), Nathan Lee Graham (The Comeback, Hitch), Olivia Macklin (Mladi papež), Peter Stormare (Veliki Lebowski) in nominiranec za emmyja ter dobitnik zlatega globusa Dylan McDermott (The Practice, Ameriška grozljivka).

Igrajo: Kim Matula (Ronnie), Ed Weeks (Colin), Peter Stormare (Artem), Nathan Lee Graham (Bernard), Olivia Macklin (Nichole), Dylan McDermott (kapitan Dave)

Foto: Artwork © 2018 Fox and its related entities