ZVEZDNIKI PRENAVLJAJO je nova uspešnica med serijami HGTV, v kateri hollywoodske slavne osebnosti izražajo svojo globoko hvaležnost posameznikom, ki so imeli velik vpliv na njihova življenja. Presenetijo jih namreč z ogromnimi obnovami njihovih domov, ki nam preprosto ogrejejo srce in mnoge pripeljejo tudi do solz.

Z zvezdami posijana in spodbudna serija, katero bomo premierno predvajali v soboto, 16. maja, ob 19.50, predstavlja neizmerno priljubljena dvojčka Drewa in Jonathana Scotta, ko pomagata vsaki nagrajeni slavni osebi s posebno obnovo. Seznam zvezdnikov, ki jih prinaša ta sezona, vključuje: igralca, producenta in dvakratnega dobitnika oskarja Brada Pitta, večkratno nominiranko za oskarja in dobitnico emmyja, igralko, producentko, modno oblikovalko in navdušenko nad bolšjim trgom Melisso McCarthy; dobitnico oskarja, emmyja in tonyja Violo Davis; igralko, pisateljico, producentko in modno oblikovalko Rebel Wilson, dobitnico MTV filmske nagrade in nagrade Teen Choice ter pevca, tekstopisca in producenta Michaela Bubléja, štirikratnega dobitnika grammyja.

»Neverjetno je videti nekoga, ki je izjemno uspešen, pa vendarle stoji trdno na zemlji in se vedno spomni ljudi, ki so jim pomagali to doseči,« je rekel Jonathan.  »To, da smo del te oddaje, se nas je resnično dotaknilo,« je dodal Drew. »To je tisto, kar rada delava, spreminjava življenje ljudi prek njihovih domov.«

V vsaki epizodi slavne osebnosti delijo z nami resničen vpogled v svoja osebna življenja in s pomočjo Drewa in Jonathana izdelajo oblikovalski načrt ter ustvarijo prelep oseben prostor, s katerim nagradijo mentorje, prijatelje in družinske člane. Skozi celotno sezono brata potujeta po državi, da bi pomagala ustvariti sijajne nove prostore v zelo kratkem roku. Projekti vključujejo preobrazbo garaže v prelepo in funkcionalno sobo za goste, dolgočasnega zadnjega dvorišča v zabavljaške sanje ter stanovanja v staromodnem slogu 70-ih let v moderen, udoben dom, idealen za družinska srečanja.

»Od Ekstremne preobrazbe: nerazpoznavni dom do  prihajajočega Prevzema domačega mesta (Home Town Takeover) HGTV doživlja same uspehe s serijami, ki praznujejo moč medčloveške povezanosti,« je izjavila Jane Latman, predsednica HGTV. »Najlepše pri Zvezdniki prenavljajo je, da gre za osebna dejanja prijaznosti in hvaležnosti. Vsi si želimo poiskati način, kako pomagati ljudem, ki so vedno tu za nas, ko jih potrebujemo.«


Nazaj