(Maribor, 30. julij 2018) V MARIBOX-u je bila minuli konec tedna premiera težko pričakovanega nadaljevanja filmske uspešnice Mamma Mia! Predpremiero filma Mamma Mia! Spet začenja se, je pospremila velika zabava na Terasi MARIBOXA s skupino Abba Mia Tribute Band.

V soboto smo si lahko tudi v Mariboru predpremierno ogledali letošnjo poletno uspešnico Mamma Mia! Spet začenja se. Poletje, sonce, morje, poplava romantičnih čustev, vrtinec zmešnjav…in seveda glasba legendarne Abbe, zaznamujejo tudi nadaljevanje uspešnice iz leta 2008. Vroč poletni julijski večer je v MARIBOX privabil številne obiskovalce, ki so do zadnjega kotička napolnili predpremierno projekcijo.

Film je pospremila tudi velika zabava na Terasi MARIBOXA s skupino Abba Mia Tribute Band.  Nepozabnega poletnega večera ob koktejlih in največjih uspešnicah Abbe, so se udelelžili tudi številni znani Mariborčani. Med drugimi smo opazili nekdanji Power Dancerki Špelo Tratnik Peklar in Natko Geržina, režiserja Marjana Kučeja, direktorico Zavoda za turizem Maribor Doris U. Windish, Barbro Drnač, novinarja Denisa Živčeca in mnoge druge. Zabave po filmu Mamma Mia! Spet začenja se, ki ga lahko samo v naši najsodobnejši dvorani gledalci doživijo v edinstveni Dolby Atmos tehnologiji, so se udeležili tudi predsednik uprave zavarovalnice AS Gabrijel Škof, Miha Gostiša, direktor KD Kvarta,  Tanja Blatnik, izvršna direktorica AS...

O filmu: Pripravite se na petje in ples, smeh in ljubezen. Konec poletja se bo spet začelo: na filmska platna prihaja drugi del velike uspešnice Mamma Mia, v katerem smo spoznali simpatično Sophie, ki se bo kmalu poročila in bi zato rada ob sebi imela tudi očeta.

Filmska zgodba novega dela MAMA MIA: SPET ZAČENJA SE!  se vrača v zgodovino in opisuje dogajanje, ki je pripeljalo do nenavadne zgodbe s tremi očeti. V filmu je tudi zvezdniška igralska zasedba z Mery Streep,  Pierceom Brosnanom, Stellanom Skarsgårdom in Colinom Firthom na čelu.  Slišali bomo tudi Abbine uspešnice, ki jih ustvarjalci prvega dela niso uporabili.

Foto: MP Produkcija