Ljubljana – maj, 2018 – Zvezdniki in zvezdnice rokoborbe WWE® Nikki Bella®, Brie Bella®, John Cena® in Daniel Bryan® bodo gledalcem ponovno prikazali pogled na svoja življenja zunaj ringa, z najnovejšo sezono serije Total Bellas, ki se bo premierno predvajala 3. junija ob 21. uri na kanalu E!

Tretja sezona bo pokazala, kako imata Nikki Bella in John Cena vzpone in padce v zvezi medtem ko načrtujeta svojo poroko in se soočata z izzivi pri pripravi velikega dne. Medtem pa novopečena starša, Brie Bella in Daniel Bryan, balansirata med svojimi poslovnimi obveznostmi in željo, da sta s svojo 2 leti staro hčerjo doma. Med pripravami na poroko in materinstvo, dvojčici Bella še naprej gradita svojo blagovno znamko in razširjata svoje poslovanje, z načrtovanjem dolgo pričakovane vrnitve na sceno WWE.

Najnovejša sezona serije Total Bellas se začne, ko se Brie Bella odloči, da se bo pridružila svoji sestri in Johnu Ceni v San Diegu, vendar pri tem naleti na odpor svojega moža Daniela Bryana, ki se ne želi preseliti. Medtem ko se poroka približuje in so načrti v zaključni fazi, razmišljanje o prihodnosti prisili Nikki in Johna, da se odkrito pogovarjata o pomembnih življenjskih odločitvah. V tem času, po dveh letih izčrpnega ocenjevanja, Daniel Bryan dočaka zanimivo novico, na katero je dolgo čakal, in to je da mu WWE daje dovoljenje, da se vrne v ring.

Total Bellas so producirali WWE in Bunim/Murray Productions z Gil Goldschein, Russell Jay in Farnaz Farjam Chazan, kot izvršnimi producenti za Bunim/Murray Productions in Kevin Dunn, kot izvršni producent za WWE. Nikki Bella in Brie Bella sta tudi izvršni producentki.