Konec novembra se pripravite na grozljivko, ki razkriva strašljivo zgodbo o zamenjavi teles, ko najstnica in neusmiljen morilec nepričakovano zamenjata svoji telesi. Scenarist in režiser Christopher Landon (Srečen smrtni dan, franšiza Paranormalno) predstavlja črno komično grozljivko, ki razkriva brutalno resnico o srednji šoli, v glavni vlogi morilca in žrtve pa zaigrata Vince Vaughn in Kathryn Newton. Scenarij sta napisala Landon in Michael Kennedy, producent pa je slavni mojster grozljivk Jason Blum.

O ZGODBI: Sedemnajstletna Millie Kessler (Kathryn Newton, Ne z mojo hčerko, serija Velike male laži) skuša le preživeti krvoločne razrede srednje šole Blissfield High in krutost priljubljene množice. Toda ko postane najnovejša tarča Mesarja (Vince Vaughn), zloglasnega serijskega morilca v mestu, njeno zadnje leto na srednji šoli postane njena najmanjša skrb.

Ko se zaradi mističnega starodavnega bodala Mesar in Millie prebudita v telesih drug drugega, Millie izve, da ima natanko 24 ur časa, da svoje telo dobi nazaj, preden bi menjava teles postala trajna in bi bila za vedno ujeta v telesu manijaka srednjih let. Edina težava sedaj je, da je Millie videti kot visoki morilski psihopat, ki ga lovi celo mesto, medtem ko je dejanski morilec videti kot ona in ima svoje načrte za pokol na šolskem plesu.

S pomočjo svojih prijateljev - Nyle (Celeste O’Connor), Joshue (Misha Osherovich) in simpatije Bookerja (Uriah Shelton) bo Millie v bitki s časom, da obrne prekletstvo, medtem ko morilec ugotovi, da je imeti žensko najstniško telo odlična krinka za pokol na prihajajočem plesu.

IGRALSKA ZASEDBA: Vince Vaughn, Kathryn Newton, Celeste O’Connor, Misha Osherovich, Uriah Shelton, Dana Drori, Katie Finneran, Alan Ruck

REŽIJA: Christopher Landon
SCENARIJ: Christopher Landon, Michael Kennedy
PRODUCENT: Jason Blum
IZVRŠNA PRODUCENTA: Couper Samuelson, Jeanette Volturno
ŽANR: komična grozljivka

Na voljo je že PRVI NAPOVEDNIK, komična grozljivka USEKANO pa na redni spored v kinematografe prihaja 26. NOVEMBRA 2020.


Nazaj