V nedeljske popoldneve se vrača priljubljena oddaja Vikend paket. Vsako nedeljo od 12. septembra naprej vas ob 17.20 na TV SLO 1 v svojo družbo vabita Bernarda Žarn in Jože Robežnik, z Magic Aleksandrom pa vas bodo začarali tudi mnogi znani obrazi.

Oddaja Vikend paket že sedmo leto v vaše nedeljske popoldneve vnaša klepete polne humorja, znanih in neznanih obrazov vezanih na aktualno dogajanje preteklega tedna. Tudi v novi sezoni stalnica ostajajo zgovorni in zabavni komentatorji, ki bodo skupaj z Jožetom analizirali dogodke in teme preteklega tedna, čakajo pa jih tudi povsem novi izzivi in zabavne preizkušnje. Poleg aktualnega tedenskega dogajanja bodo pod drobnogled vzeli tudi domače rumene novice in trače ter komentirali objave slavnih na družabnih omrežjih. K sproščenemu vzdušju bodo svojo energijo prispevali tudi zanimivi in vedno aktualni gosti pri Bernardi, ki se prav tako ne bodo mogli izogniti presenečenjem, ki jih zanje pripravljata voditelja.

Po Zvezde plešejo in Zvezde pojejo tudi Zvezde čarajo
Priljubljena nedeljska popoldanska oddaja pa prinaša tudi novo rubriko Zvezde čarajo. Znani Slovenci se bodo tokrat lahko prvič preizkusili v spretnosti izvajanja trikov. V svet magije se bodo podali pod taktirko čarodejske palice Magic Aleksandra, čarodeja, ki je s svojimi triki začaral in očaral Slovenijo, za enega najbolj talentiranih čarodejev nove generacije pa so ga razglasili tudi v tujini. Aleksander svoje znanje in večletne izkušnje že prenaša na mlajše generacije, sedaj pa bodo učiteljske sposobnosti talentiranega čarodeja prvič preizkusili tudi naši zvezdniki. »Izginjanje in ugibanje kart, branje misli, lebdenje, teleportacije in podobne spretnosti bodo morali osvojiti v nekaj dneh, vse skupaj pa dopolniti s svojstvenim in prepričljivim nastopom v oddaji v živo,« napoveduje Magic Aleksander in dodaja: »Prvi, ki se bo pogumno lotil te zahtevne naloge, bo prav voditelj oddaje Jože Robežnik.«

Zvezde čarajo in njihove neverjetne trike z nenavadnim in nepojasnjenim dogajanjem, ki je v nasprotju z vsemi naravnimi in fizikalnimi zakoni, boste lahko vsak teden občudovali v oddaji Vikend paket – prvič v nedeljo, 12. septembra, ob 17.20 na TV SLO 1.

Več informacij

Foto: Žiga Culiberg


Nazaj