Ljubljana, 2019 - Hit serija Total Bellas, ki spremlja življenje slavni zvezdnici rokoborbe WWE®, dvojčici, je dobila peto sezono na kanalu E! V četrti sezoni Total Bellas smo videli Nikki, sveže samska, ki raziskuje novo fazo v svojem življenju, kako sestre razvijajo svoje blagovne znamke, nato pa Brie in njen mož, WWE super zvezdnik Daniel Bryan®, ki žonglirata svoje poslovne in starševske odgovornosti. Prav tako smo videli kako je vrnitev dvojčici v ring privedla do Evolution®, edinstveni all women dogodek, ki so ga gledalci lahko spremljali s pomočjo možnosti »plačilo po ogledu« (WWE pay-per-view). Nova, peta sezona Total Bellas prihaja na kanal E! v začetku leta 2020 in bo sestavljen iz 10 enournih epizod.                              

»To je resnično razburljiv trenutek v naših življenjih, in komaj čakamo ter se veselimo, da bomo na to potovanje povedli Bello Army, kjer bomo še naprej trdo delali in jih navdihovali, da živijo svoje sanje,« je povedala Brie Bella. »Komaj čakamo, da bomo v novi sezoni delili naše zmage in izzive z oboževalci, in upamo, da se bodo zabavali toliko, kot smo se tudi midve zabavale, medtem ko smo vse to počeli,« je dodala Nikki Bella.

Četrta sezona Total Bellas je imela v povprečju na socialnih platformah (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube) vsak teden 3.000.000 interakcij oz. vpletenosti uporabnikov (engagement). Total Bellas trenutno ima 1.300.000 privržencev oz. spremljevalcev na socialnih omrežjih, kar je 18 % več kot v tretji sezoni. Nikki in Brie Bella na omrežjih kot so Facebook, Instagram, Twitter in YouTube* imajo skupaj več kot 34 milijonov spremljevalcev.

Serijo Total Bellas sta producirali podjetji WWE in Bunim/Murray Productions, izvršni producenti pa so Gil Goldschein, Russell Jay in Farnaz Farjam Chazan za Bunim/Murray Productions ter Kevin Dunn in Chris Kaiser za WWE. Nikki Bella in Brie Bella sodelujeta tudi kot izvršni producentki.            

*Nielsen Social analitika za interakcije med premiernim predvajanjem; ListenFirst analitika za interakcije oz. vpletenosti uporabnikov (engagement) na tedenski ravni (engagement vključuje všečke, komentarje, delitve/retvite, preglede video posnetkov) in spremljevalci.             


Nazaj