Prihodnji teden bo v znamenju ljubezni in reagge glasbe, saj na velika platna prihaja biografska glasbena drama o legendarnem pevcu in glasbeniku Bobu Marleyju z naslovom Bob Marley (Bob Marley: One Love). Od blizu bomo spoznavali njegovo življenje, ustvarjanje in navdihujoče sporočilo ljubezni in enotnosti. Film, ki je nastal v sodelovanju z družino Marley, je režiral Reinaldo Marcus Green, v glavnih vlogah pa zaigrata Kingsley Ben-Adir kot legendarni glasbenik in Lashana Lynch kot njegova žena Rita. PREMIERNA projekcija filma bo na valentinovo, v sredo, 14. februarja v Cineplexxu v Ljubljani, na rednem sporedu v vseh kinematografih pa bo film na ogled od četrtka, 15. februarja dalje.

»Najprej je spremenil glasbo, nato pa še svet.«

Biografska glasbena drama z naslovom Bob Marley (Bob Marley: One Love) slavi življenje in glasbo jamajške ikone, ki je navdihovala številne generacije s svojim sporočilom ljubezni in enotnosti. Na velikem platnu bomo lahko prvič odkrili Bobovo močno zgodbo o premagovanju stiske in potovanju za njegovo revolucionarno glasbo.

»En človek. Eno sporočilo. Ena revolucija. Ena legenda.«

IGRALSKA ZASEDBA: Kingsley Ben-Adir, Lashana Lynch, James Norton

REŽIJA: Reinaldo Marcus Green
SCENARIJ: Zach Baylin, Frank E. Flowers, einaldo Marcus Green, Terence Winter
PRODUCENTI: Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Cedella Marley, Rita Marley, Ziggy Marley, Brad Pitt, Robert Teitel
IZVRŠNI PRODUCENTI: Orly Marley, Richard Hewitt, Matt Solodky
ŽANR: biografska glasbena drama

Oglejte si NAPOVEDNIK, biografska glasbena drama BOB MARLEY pa na redni spored v kinematografe prihaja 15. FEBRUARJA 2024.