Danes na redni spored v kinematografe prihajata dve novi uspešnici, v katerih zaigrajo izjemni igralci, med njimi tudi dobitniki oskarja, predstavljata pa v prvi izjemno osebno zgodbo, v drugi pa izjemni komični zaplet, ko je v igri veliko denarja.

V kinematografe prihaja drama z naslovom DOBA ARMAGEDONA, ki predstavlja zelo osebno zgodbo ameriške družine o odraščanju, moči in iskanju ameriških sanj. »To je film o trenutku v času, trenutku v preteklosti, ki odraža, kje smo danes,« pojasni priznani filmski ustvarjalec James Gray, ki je dramo režiral in napisal scenarij. V filmu zaigra izjemna igralska zasedba - oskarjevca Anne Hathaway in Anthony Hopkins, Jeremy Strong, Banks Repeta, Jaylin Webb in drugi. Drama na rednem sporedu v kinih od 10. NOVEMBRA.

Ta teden se bomo v kinematografih tudi lahko nasmejali prigodam pohlepnih sorodnikov, ki si bodo skušali vsak na svoj način prilastiti bogastvo umirajoče tete v komediji ZAPUŠČINA. Film je režiral in zanj napisal scenarij Dean Craig, v komediji zaigrajo izvrstna igralska imena – Toni Collette, Anna Faris, Kathleen Turner, David Duchovny, Ron Livingston in Rosemarie DeWitt. Komedija bo na rednem sporedu v kinih od 10. NOVEMBRA.