V četrtek, 15. junija na velika platna prihaja težko pričakovani akcijski film Flash. Tudi tokrat je DC Universe poskrbel za noro dogodivščino potovanja skozi čas. Film navdušuje tako kritike akcijskih filmov kot največje ljubitelje fantazije. Ezra Miller je tokrat v glavni vlogi občinstvo pritegnil s spreminjanjem dogodkov iz svoje preteklosti in vzpostavljanju reda v vesolju.

Akcija, ki sledi življenju Barryja Allena, mladega forenzičnega preiskovalca, ki po nesreči pridobi neverjetno hitrost. Ben naleti na drugo različico samega sebe z nedotaknjeno, srečno družino, ampak se tudi spoprijatelji in postane mentor drugega Barryja. Prav tako fantazija prinaša spektakularne akcijske prizore, napetost in presenečenja, ter raziskuje temačne plati herojstva in pomembnost družine v Barryjevem življenju. Pridružite se nam na nori dogodivščini v četrtek.

Film Flash si boste lahko ogledali na parkirišču Centra Vič v četrtek, 15. junija ob 21.00. Prizorišče se bo odprlo že ob 20.00, za čarobno atmosfero bo poskrbel tudi DJ, ohladili se boste lahko z okusnimi koktajli in poskusili pestro gostinsko ponudbo. Hrano in pijačo boste lahko naročili naravnost iz avtomobila, s težko pričakovano dostavo pa vas bodo osrečila simpatična pin-up dekleta na kotalkah.

PROGRAM ČETRTEK, 15. junij – PREMIERA NA DRIVE-IN KINU
20.00 – zabavno dogajanje, koktejli, DJ
21.00 – premierni ogled filma Flash

Nakup vstopnic je mogoč na spletni strani www.kino-bezigrad.si, na blagajni Kina Bežigrad na Linhartovi 11 in na prizorišču DRIVE-IN KINA eno uro pred začetkom filmske projekcije. Projekt DRIVE-IN KINA BEŽIGRAD je ponovno odprl svoja vrata ob podpori partnerja projekta Centra Vič in generalnih sponzorjev Zavarovalnice Generali, AC Kondorja in AMZS.