Napoved novih oddaj na TV1000 Balkan za mesec december.

Bal smrti
Četrtek, 1. decembra, ob 21.00
Žanr: Drama/ romantični
Leto: 2001
Država: ZDA

Na jugu ZDA se Hank, belopolti rasist, zaljubi v temnopolto žensko Leticio. Hank je paznik na zaporniškem oddelku obsojenih na smrt in je zadolžen za usmrtitev Leticijinega moža. Njuno medrasno ljubezensko razmerje povzroči pravo zmešnjavo, za nepričakovana ljubimca pa porodi kopico novih idej.

Sahara
Sreda, 7. decembra, ob 20.00
Žanr: Akcijski/ pustolovski/ komedija
Leto: 2005
Država: Francija/ Nemčija/ Španija/ Združeno kraljestvo/ ZDA

Izvrsten raziskovalec Dirk Pitt se poda na neverjetno pustolovščino za izgubljenim zakladom. Iskanje davno izgubljene bojne ladje iz časa ameriške državljanske vojne, domačini jo imenujejo 'Ladja smrti', in njenega skrivnostnega tovora, ga vodi skozi najnevarnejša območja zahodne Afrike. Ko Pitt in njegov bistroumen pomočnik spoznata, da ladja utegne biti povezana s skrivnostnimi izginotji, uporabita vso svoje znanje in prebrisanost, da pomagata zdravnici Evi Rojas.

Ameriška pita
Četrtek, 8. decembra, ob 21.00
Žanr: Komedija
Leto: 1999
Država: ZDA

V tej komediji o odraščanju se skupina prijateljev v zadnjem letniku zaveže, da izgubijo nedolžnost do maturantskega plesa. Pretirana prizadevanja o izpolnitvi zadanega cilja jih privedejo do presenetljivih, zabavnih in celo ganljivih spoznanj o sebi, njihovem prijateljstvu in pogledu na ljubezen, romanco ter odnosu do nasprotnega spola.