Prijateljeva punca
Sobota, 11. februarja, ob 21.00
Žanr: Komedija / romantični
Leto: 2008
Država: ZDA

Zaljubljeni Dustin je preveč vsiljivo skušal pridobiti naklonjenost Alexis, ki si želi, da ostaneta le prijatelja. Dustin se obrne na najboljšega prijatelja Tanka, ki je strokovnjak za ljubezenska razmerja. Tank hitro ugotovi, da bo Alexis njegov največji izziv doslej, saj ta nemudoma spregleda njegove ukane. Tank se znajde v pravi zagati, saj je razdvojen med zvestobo do Dustina in privlačnostjo, ki jo čuti do punce svojega najboljšega prijatelja.

Neusmiljeni morilec
Četrtek, 2. februarja, ob 21.00
Žanr: Akcijski/ kriminalka/ triler
Leto: 2007
Država: Kanada/  ZDA

FBI agent Jack Crawford se je odločen maščevati za smrt svojega partnerja. Vsi dokazi namigujejo na vpletenost skrivnostnega morilca Roguea, ki se spet pojavi leta po umoru, da bi poskrbel za nedokončane posle. Njegov prihod sproži nasilen spopad rivalskih tolp. Bo resnica končno prišla na dan, preden bo prepozno, in komu bo prizaneseno?

Tematski blok: Protivalentinovo
Vsako soboto v februarju, ob 21.00

To jim nikoli ne bo uspelo!'. Za valentinovo v letu 2023 za vas pripravljamo najzabavnejše romantične komedije preteklih desetletij. Jim bo uspelo, ali ne? Priča bomo na propad obsojenim romancam, najboljšim prijateljem, ki povzročajo dodatno dramo, nerodni mladostniški ljubezni ter sumljivemu spletkarskemu dvorjenju in dokončnim razpadom zvez. Jim bo uspelo, da bodo ostali srečno skupaj do konca svojih dni? Je ljubezen v zraku? Izvedeli boste februarja na TV1000!

Tematski blok: Ponedeljki borilnih veščin
Vsak ponedeljek v februarju, ob 21.00

Ponedeljke v februarju si rezervirajte za ninje in samuraje na TV1000! Ogledali si bomo najbolj razburljive filme borilnih veščin, kot so 'Ninja morilec' in 'Prikriti udarec', za vrhunske akcijske prizore pa bosta s svojimi režiserskimi prijemi poskrbela brata Wachovski in Zack Snyder. Ne smemo pozabiti tudi na zvezdnika borilnih veščin Jackija Chana, ki se bo predstavil z dvema kung fu uspešnicama, 'Pijani mojster' in 'Naključni vohun', ki je bil na na hongkonških filmskih nagradah nominiran za najboljšo akcijsko koreografijo.