Filmske najave za program TV1000 v drugi polovici marca 2023.

Čudoviti lisjak
V soboto, 18. marca, ob 19.00

G. Lisjak in Ga. Lisjakova živita idilično življenje s sinom Ashom, družino pa občasno obiskuje nečak Kristofferson. A dvanajst let uspavanega životarjenja je preveč za g. Lisjaka in oglasijo se njegovi živalski nagoni. Kmalu zdrsne v staro kožo potuhnjenega kokošjega tatu in tako ogrozi ne le svojo družino, temveč vso živalsko skupnost. Pod zemljo ujete živali se združijo v boju zoper zlobne kmetovalce Boggisa, Bunca in Beana, ki so za vsako ceno odločeni ujeti g. Lisjaka. Ta naposled uporabi svoje naravne nagone, da bi rešil svojo družino in prijatelje.

Tematski blok: Sobotni večer s Tarantinom
V soboto, 25. marca, ob 21.00

Ljubitelje Quentina Tarantina na kanalu TV1000 čaka prava poslastica. Ves večer v marcu nas bodo namreč razveseljevale novejše umetnine filmskega samouka: 'Rojena morilca', 'Smrtno varen' in 'Planet terorja'.

Bolj čudno kot fikcija
V ponedeljek, 20. marca, ob 18.45

Pisateljica Karen piše svoj najnovejši roman in niti v sanjah si ne predstavlja, da Harold, glavni junak njenega romana, v resnici obstaja. Harold živi precej povprečno in dolgočasno življenje, zato ga zelo zmede, ko v glavi zasliši pisateljičin glas in njeno zgodbo. Kot da to še ni dovolj, spozna, da hoče Karen njegov lik ubiti. Prestrašen poišče pomoč pri slavnem literatu, da bi skupaj preprečila tragedijo. Sicer pa, kako je kaj takega sploh možno?