Druga sezona serije Župan Kingstowna, v katerem igrata nominiranec za oskarja Jeremy Renner in dobitnica oskarja Dianne Wiest, bo na voljo ekskluzivno na SkyShowtime za pretočno predvajanje od 30. januarja dalje.

Izvirna kriminalna serija soustvarjalca serije Yellowstone in nominiranca za oskarja Taylorja Sheridana in Hugha Dillona
Objavljen je uradni napovednik in ključne vizualne vsebine za drugo sezono izvirne kriminalne serije Župan Kingstowna, ki prihaja na SkyShowtime 30. januarja.

Serija Župan Kingstowna soustvarjalcev Hugha Dillona in nominiranca za oskarja Taylorja Sheridana spremlja družino McLusky, vplivneže iz Kingstowna v Michiganu, kjer je zaporniški posel edina dobičkonosna panoga. V seriji, ki razgrinja sistemski rasizem, korupcijo in neenakost, spremljamo njihov poskus vzpostavitve reda in pravice v mestu, v katerem ni ne enega ne drugega. V seriji igrajo tudi Dillon, Taylor Handley, Emma Laird, Tobi Bamtefa, Derek Webster, Nishi Munshi, Hamish Allan-Headley in Aidan Gillen.

Serijo so producirali MTV Entertainment Studios, 101 Studios in Bosque Ranch Productions. Župan Kingstowna je nastal izpod rok izvršnih producentov, kot so Sheridan, Dillon, Renner, Antoine Fuqua in David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, Michael Friedman, Dave Erickson, Regina Corrado in Stephen Kay. Druga sezona serije Župan Kingstowna je najnovejši dodatek Sheridanovemu vse večjemu opusu na SkyShowtime, v katerem so že 1923, 1883, Kralj Tulse in prihajajoča serija Lioness (Levinja).

Prva sezona serije Župan Kingstowna je zdaj na voljo na SkyShowtime. SkyShowtime združuje vrhunsko zabavo najboljših studiev in pripovedovalcev zgodb na svetu. Storitev, ki se ponaša s tisoči ur kakovostne zabave za vso družino, nudi pester nabor težko pričakovanih serij in filmov na svetu. Storitev SkyShowtime je uporabnikom neposredno na voljo prek aplikacije SkyShowtime na Apple iOS, tvOS, napravah Android, Android TV, Google TV in LG TV ter prek spletnega mesta: www.skyshowtime.com. V Sloveniji, Bosni in Hercegovini, na Hrvaškem, v Črni gori in Srbiji je storitev pretočnega predvajanja SkyShowtime na voljo za 5,99 € na mesec. V Bolgariji je storitev na voljo za 3,99 € na mesec.