V koprski dvorana Bonifica so v nedeljo, 23. marca poleg zvezde večera Helene Blagne nastopili še Nace Junkar, Vladom Kalember in Davor Borno. Prvič se je na tako velikem in elitnem glasbenem odru predstavila Brede Krajnc, ki je odlično zapela Helenino pesem Macho. Koncert so popestrili tudi otroci in plesalci plesnega društva Elite iz Kopra.
   Breda se je za nastop v koprski dvorani pripravljala kar teden dni, kajti vedela je, da jo čaka velika preizkušnja. Še nikoli ni prepevala pred tako številnim občinstvom in s tako znano in priljubljeno pevko, kot je Helena.
   Breda je bila navdušena: "Helene nisem nikoli videla tako od blizu. Obožujem jo tako, kot mnogi. Res je prava dama, izredno preprosta in lepa ženska, ki s svojim elegantnim nastopom in zlatim glasom zna osvojiti publiko. Ko sem zapela z njo, je bilo kot v pravljici".
   Breda se je s Heleno srečala tri ure pred koncertom, najprej sta malce poklepetali in potem vadili.
   Breda je dodala: "Bolj, kot se je približeval trenutek mojega nastopa na odru, bolj me je bilo strah, da bom pozabila besedilo, skratka, da se bo kaj zalomilo. Helena me je bodrila in mi vlivala pogum. Zadnjo verze je zapela z menoj in bilo je enkratno. Z nastopom sem izredno zadovoljna in ostal mi bo v spominu kot veliko doživetje".
   Kaj naj rečemo. Bredi so se uresničile sanje.