Skupaj s Severino je publika prepevala do konca koncerta, ki je trajal kar 2 uri in pol. Karizmatična Severina je slovenski publiki še enkrat pokazala, zakaj je največja - le malokdo tako suvereno obvlada publiko in dogajanje na odru, slovi pa tudi po neverjetnem šarmu in nepopisni energiji, ki jo je dajala od sebe tudi v polni Gallusovi dvorani - kljub temu, da je imela na dan koncerta visoko vročino. Severina je blestela v šestih različnih modnih kreacijah, ki so bile, tako kot zvezdnica sama, prava paša za oči.

Spektakel je popolnoma prevzel razgreto občinstvo, ki je veliki profesionalki naklonilo bučne aplavze in se zabavalo ob njenih šalah. Tudi njena spremljevalna skupina je igrala veliko vlogo, saj so s Severino nastopili nekateri najboljši hrvaški glasbeniki.

Severinin aktualni album in DVD Virujen u te (najbolje uživo!), nad katerim je bilo poleg starih uspešnic občinstvo tako zelo navdušeno, se sicer nezadržno bliža platinasti nakladi. Ob tem dogodku pa lahko Severino lahko kmalu ponovno pričakujemo v Sloveniji.

Slike: Dallas