Album bo izšel tudi na Hrvaškem, slovenska in hrvaška različica pa vsebujeta vse skladbe tudi v angleščini. To je prvič, da slovenska skupina ponuja album tudi na hrvaškem tržišču v prilagojeni različici in da izideta sočasno 2 verziji albuma. Album bo kmalu izšel tudi v tujini, veliko zanimanje pa je tudi na bivšem jugoslovanskem tržišču.

Sound Attack načrtujejo nastope s kar 9-člansko zasedbo, spremljali pa jih bodo glasbeniki iz skupine Planet Groove. Na nastopih bodo posebna atrakcija tudi plesni showi.

O ALBUMU
Novi album z naslovom 24/7 je Sound Attack pripravljal kar 2 leti s producentskim tandemom Simon Šurev - Miha Uratnik. Album je produkcijsko izjemno dovršen, mastering pa so naredili v Ameriki. Na albumu je 8 avtorskih skladb in 4 remixi, ki so jih ustvarili priznani DJ Schark & Fotr (DJ Umek), Groove Junkees in Hi Lite Scan. Avtor glasbe in gonilna sila pa ostaja Simon Šurev. Za besedila je poskrbela eksotična pevka Špela Buda. Na albumu sta dve baladi, ostale skladbe pa so v energičnem pop žanru. Duet Poletiva do neba (Inside Out) je posnet s Samuelom Lucasom, po besedah Simona, najboljšim slovenskim vokalistom.
Album je kombinacija elektronskih in živih instrumentov z nekaj najboljšimi slovenskimi glasbeniki - bas Jani Hace, kitara Jani Moder, violina Rok Golob ter spremljevalni vokali ženske najobetavnejše hrvaške skupine ENI.
Za celostno podobo skupine je poskrbela Nika Urbas.

SOUND ATTACK INFO

  • Licenco skladbe Stand Up (v slovenščini Svet vrti se) je vzela založba Media Records Italija, pesem pa so prodali kar v 35 držav, kjer je povsod prišla tudi na lestvice. V Italiji skladba izšla na 4 kompilacijah z izvajalci kot so Jamiroquai, Liberty X, Brosi's, Scooter, S Club 7...
  • Licenco za skladbo All Nite All Day (v slovenščini Vsako noč vsak dan) pa je odkupila največja neodvisna založba ZYX Music Nemčija, izšel je maxi single v Nemčiji, Švici in Avstriji z remixi nemških producentov - tandem Hi Lite Scan, ki sta delala za Martho Walsh in druge. Že prvi teden je prišla skladba na uradno nemško lestvico DFC in so jo izdali med drugim tudi na kompilaciji MTV Viva Hits.

PROMOCIJA ALBUMA S KONCERTOM bo v torek, 25. marca ob 21. uri v Bachus Centru v Ljubljani.