Ljubljana, 18. december 2019 – Prihodnje leto 1. marca v Slovenijo prihaja latino zvezdnik Maluma in preden se v Areni Stožice zazibaš ob njegovih največjih hitih, preberi 5 dejstev o njem, ki jih preprosto moraš vedeti.

Obožuje pse
Maluma je velik ljubitelj psov in že nekaj let ponosen lastnik dveh huskyjev, ki ju je poimenoval Bonnie in Clyde. Kosmatinca sta pogosto tudi zvezdi njegovih objav na Instagramu, kjer se zvezdnik ponaša z nazivom moški latino izvajalec z največ sledilci na Instagramu.

Podal se je v igralske vode
Njegova prva hollywoodska izkušnja je ob boku dive Jennifer Lopez, ki ga je izbrala za soigralca v filmu Marry Me, kjer je Maluma rock-zvezdnik, ki tik pred poročnim dnem prevara svojo zaročenko, ki jo igra Jennifer.

Rad ima ure in drug nakit
Maluma je ponosen lastnik kar nekaj dragih ur in priznava, da jih zelo rad nosi, poleg tega pa ima rad tudi drug nakit, na primer prstane. Eden izmed najpomembnejših kosov nakita pa je zanj verižica z medaljonom, na katerem je fotografija njegove družine.

Prihaja iz Kolumbije
Juan Luis Londoño Aria, kot je Malumino pravo ime, se je rodil 28. januarja 1994 v Medellinu v Kolumbiji. Poleg njegovih staršev je njegova velika inspiracija tudi njegova sestra Manuela. Dejstvo, da mu je družina resnično pomembna, pa se kaže tudi v tem, da je njegovo artistično ime Maluma pravzaprav sestavek prvih dveh črk imen njegovih najožjih družinskih članov – mame, očeta in sestre.

Koncerti v sklopu turneje 11:11 so pravi spektakel
Prvi koncert v okviru turneje, ki promovira njegov najnovejši album 11:11 se je zgodil 9. maja letos v Limi (Peru), predviden zaključek pa je 2. aprila 2020 v londonski Areni O2 – torej zgolj mesec dni po koncertu v ljubljanski Areni Stožice. Sam koncert je enkraten šov, v Malumini spremljevalni ekipi je namreč kar 90 ljudi, za namene produkcije koncerta pa imajo 8 tovornjakov. Na odru Malumo spremlja band in veliko število plesalcev, skupno pa potrebujejo kar 13 garderob.


Nazaj