»Nastopal nisem dva meseca, že sto dni, zdi se kot sto let. Prvič nastopam po epidemiji. Hvala ALEJI, ker nas v teh težkih časih podpira.« Takšni in podobni so odzivi glasbenikov, ki polnijo torkove »afterwork« glasbene večere na ALEJI SKY.

Najsodobnejše nakupovalno središče ALEJA poleg 80 prodajaln, ki omogočajo edinstveno nakupovalno izkušnjo, velikega zunanjega igrišča za otroke in ALEJE SKY z raznovrstnimi restavracijami kot edino nakupovalno središče v Sloveniji na svoji zeleni strehi nudi tudi športno-rekreacijske površine za športne igre, fitnes in sprostitev.

Izjemen uspeh so dosegle tudi kino predstave na prostem, ki so še popestrile raznolike aktivnosti za prijetno preživljanje prostega časa v ALEJI. V sklopu torkovih glasbenih večerov je sinoči nastopila glasbena zasedba Pliš duo z izjemnim vokalom Aleksandre Ilijevski ter zvokom kitare in kontrabasa Marka Gregoriča. »Lepo je nastopati po »stotih letih«, je dejala simpatična pevka. Prihodnje torke bodo nastopili Štras (MRFY), Domen Don Holc in Amaya. 

V središču se srečujejo tudi številne znane osebnosti, ki so tu našle svoje kotičke za sestanke, kavo ali sprostitev. Med obiskovalci torkovih glasbenih večerov so bili tudi številni glasbeniki: Grega Skočir (Big Foot Mama), Tomi Meglič (Siddharta), Miha Guštin – Gušti, Peter Dekleva, Dominik Bagola, Gregor Strasbergar (Mrfy) in Bojan Cvjetićanin (Joker Out).  

Ob nastopih glasbenikov je poskrbljeno za varnostne ukrepe, število obiskovalcev pa je omejeno skladno s priporočili NIJZ. Vstopnice so brezplačne. Obiskovalci si jih lahko pred dogodkom priskrbijo na info točki v 1. nadstropju nakupovalnega središča. Vsak posameznik lahko prevzame največ dve vstopnici, ena vstopnica pa velja za eno osebo.

Foto: Žiga Intihar


Nazaj