Po odličnem letu, ki so ga zaznamovali turneja po zahodni obali ZDA pod okriljem Sofar Sounds, podpora glasbenih portalov, kot so The Line of Best Fit, The Music Connection in CelebMix, ter uvrstitev na seznam Incoming Pop priznanega YouTube kanala VEVO, se Anja Kotar vrača z verjetno najboljšo skladbo do sedaj.

O novi skladbi je Anja povedala: »Skladba predstavlja pogled na sodobne odnose, ki se rodijo na spletu – novodobne ljubezenske zgodbe spletnih zmenkov. Čeprav sama aplikacij za spoznavanje ljudi prek spleta nisem nikoli preizkusila, jih je uporabljalo veliko mojih prijateljev, zato sem si zamislila najboljši scenarij oziroma romantizirano različico tega. Pravzaprav kot v filmu Čaka te pošta, a v letu 2020.«

Vztrajnost in pragmatičnost sta 22-letno Anjo, ki je zaključila študij na glasbeni šoli Berklee, pripeljali do uspešne karierne poti. Njene najnovejše skladbe razkrivajo odnos med mladimi in tehnologijo. Navdih za besedila mlada pevka črpa iz lastnih izkušenj in deli zrel pogled na sodobno življenje in medsebojne odnose.

Z besedili, ki se elegantno prepletajo v pop melodije, Anja ustvarja edinstveno glasbo, ki jo zvesto spremlja že 25.000 oboževalcev in sledilcev na Instagramu, število pa se z vsako novo skladbo veča.

»Anja je združila svoje ostre besede z energičnim popom in dosegla maksimalno jukstapozicijo.« – The Line of Best Fit


Nazaj