Niz ''afterwork'' torkovih glasbenih večerov se na zeleni strehi ALEJE SKY nadaljuje tudi danes, 15. septembra, ob 20. uri, ko bo za glasbeno razvajanje poskrbel Štras.

Gregor Štrasberger Štras je 26-letni pevec in kitarist z zelo značilnim in prodornim glasom. Je frontman in tudi pisec večine besedil štiričlanske novomeške indie rock skupine MRFY, ki je svoj dolgometražni prvenec Story izdala leta 2018 in prejela tudi zlato piščal za novince leta 2017. Od tedaj skupaj z njimi uspešno polni slovenska prizorišča in osvaja tudi poslušalce tujih. MRFY so bili gostje na številnih festivalih, izdali tudi live album po nastopu v Izštekanih na Valu 202, nastopali so na turneji Siddharte in koncertirali na lastni turneji po Sloveniji. Znani so po svojih skladbah Always (Če te najdem), Anakin, Klic, Tretje oko, Umru zate in drugih.

Torke so sicer v najsodobnejšem nakupovalnem središču ALEJA glasbeno že obarvali pevec Grega Skočir, kitaristi Zoran Čalić, Peter Dekleva in Metod Banko, pianist in harmonikar Joži Šalej, Astrid in Avantgarden ter nazadnje Pliš duo. Ob nastopih je poskrbljeno za vse varnostne ukrepe, število obiskovalcev pa je omejeno skladno s priporočili NIJZ. Brezplačno vstopnico si lahko priskrbite na info točki v prvem nadstropju nakupovalnega središča. Vsak posameznik lahko prevzame največ dve vstopnici, ena vstopnica pa velja za eno osebo.


Nazaj