Po dveh razprodanih valentinovih koncertih v minulem letu Alya letos pripravlja kar tri, na katerih bo predstavila tudi novi CD 'Iz dnevne sobe'! Pozor: gre za ekskluzivno predčasno prodajo v omejeni nakladi, saj album uradno izide šele 8. marca 2019. Zato njeni najbolj zvesti poslušalci ne zamudite katerega od Valentinovih koncertov!

'Iz dnevne sobe' prinaša preoblečene stare uspešnice, ki so jih Alya & bend ustvarjali skupaj s producentom Dejanom Radičevićem (Siddharta, Neisha, Vatra). Naslov razkriva, kaj vse lahko poslušalec pričakuje na tokratnem Alyjinem projektu. Gre za izvedbe, ki so jih prvič predstavili ravno na omenjenih valentinovih koncertih, nadgrajenih s posebno odrsko postavitvijo (lestenec, osvetlitev, kavč, svečniki, vaze ipd.). Intimni zvok in sproščeno ozračje je tako pričaralo toplino doma - dnevne sobe. Ker so bile pesmi v novih aranžmajih izjemno lepo sprejete, je bilo samo še vprašanje časa, kdaj bo Alya to razpoloženje prenesla s koncertnih odrov na nosilec zvoka.

Koncept 'dnevne sobe' bo Alya predstavila tudi na nekaterih prihajajočih koncertih, kjer si želi, da se poslušalci resnično sprostijo, začutijo intimno vzdušje in se skupaj z njo zabavajo.

Koncerti za valentinovo z ekskluzivno predstavitvijo CD-ja 'Iz dnevne sobe':
14. 02. - Kulturni dom Cerknica
15. 02. - Kulturni dom Grosuplje
16. 02. - Bar hiša mladih Ajdovščina

Napoved nekaj Alyjinih večjih koncertov:
16. 03. - Ptuj
29. 03. - Slovenska Bistrica
13. 04. - Tolmin
18. 05. - Radenci