Konec leta prinaša eno najlepših pesmi, balado, ki bo zagotovo še leta himna neuslišane ljubezni – čudovit singel PAMTIM dive Nine Badrić.

»Pesem PAMTIM je moja najbolj intimna doslej. Napisala se je dobesedno sama; izlila se je iz duše, jaz pa sem bila tu le zato, da sem jo spravila na papir. Čustveno sem jo doživela, saj vem, o čem govori. Vse, kar se je naselilo v meni, je z njo prišlo ven. Kot goba je posrkala vsa moja čustva in verjamem, da se bodo z njo osebno povezali tudi poslušalci« nam je zaupala Nina. Tako osebna skladba je potrebovala tudi popolno glasbeno spremljavo in Nina je za to nalogo našla najboljšega partnerja – dolgoletnega sodelavca Predraga Martinjaka, ki se tako z njo podpisuje pod glasbo.

»Hvala Predragu Martinjaku, ki me že leta odlično spremlja pri ustvarjanju glasbe in ki zaupa v vse, kar delamo skupaj« še doda.

Videospot za PAMTIM je režiral Dario Radusin, skladba pa bo svoje mesto našla tudi na Nininem zadnjem albumu, ki bo izšel 10. decembra. Gre za »The best off« CD, ki vključuje njene največje hite od leta 2014 dalje. Poleg promocije nove pesmi in albuma, Nino v decembru čakajo tudi številni nastopi, med drugim 13. in 14. decembra v Beogradu, 18. decembra v Čepinu, 30. december v Budvi in 31. december v Brčkem.

Foto: Mark Grubišić


Nazaj