Čuki vam za te dni želijo prešerno razpoloženje in obljubljajo, da vam že čez nekaj dni pokažejo novo uspešnico, ki pa jo imate mnogi že kar v ušesih, čeprav ne veste, da jo izvajajo prav Čuki. Pustite se presenetiti …. če z nekaj dni … Do takrat pa srečno!

Čuki tudi letošnje leto zaključujejo tako kot vseh 31 uspešnih let edinstvene kartiere. To je seveda s številnimi nastopi po vsej Sloveniji. Čeprav imajo večina nastopov zunaj, jih ne zebe, saj jih vedno spremlja množica oboževalcev vseh generacij. Poleg tega so kot običajno spet obiskali otroke tretjega nadstropja onkološke klinike v Ljubljani in osrečili tudi njihove starše, pa zdravstveno osebje.

Nedavno pa so nastopili tudi v Stožicah na tradicionalnem medijskem koncertu in povsem navdušili s svojim energičnim nastopom in na noge spravili več tisoč glavo množico. Njihove uspešnice Komar, Krokodilčki, Daj mi poljub, Ta vlak, Kavbojci in Indijanci, so donele iz grl razposajenih poslušalcev. Posebej pa je Čuke presenetilo, da je komaj leto dni stara pesem Če se od spominov da živet postala že tako popularna, da jim refrenov sploh ni bilo potrebno peti, ampak so se prepustili užitkom, ki so jih deležni le redki ustvarjalci. Doživeti, kako so njihove pesmi postale del poslušalcev. 

Tako so se začela porajati vprašanja, zakaj Čuki enkrat ne naredijo samostojnega koncerta v Stožicah? Po lanskih dveh razprodanih koncertih v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma, jih namreč mnogi pričakujejo prav tam. Toda Čuki so skrivnostni in napovedujejo, da nam bodo februarja razkrili, kje in kako se bodo lotili novega koncertnega projekta.

Še posebej decembrske dni pa vsako leto - že sedem let zapored - na vseh prireditvah in radijskih postajah odmeva že sedaj zimzelena uspešnica Čukov in Modrijanov Daj mi poljub. Po Silvesterskem poljubu in Beli snežinki tretja najbolj prepevana pesem okrog v najbolj prazničnem mesecu v letu. Toda v to imenitno družbo prazničnih pesmi se hitro povzpenja tudi pesem Cel svet imaš na dlani, ki je bila posneta na praznično osvetljenih Ljubljanskih ulicah, ki jih je lani še zadnjič sam okrasil arhitekt Zmago Modic. Pesem je značilna tudi po tem, da je refren preveden tudi v znakovni jezik za gluhe in naglušne. Izdana pa je bila točno pred enim letom - 12. 12. ob 12h in 12 minut.

ŽELIMO VAM LEPE PRAZNIKE!


Nazaj