Slovensko-hrvaški DJ dvojec Vanillaz neumorno nadaljuje svoj nadvse uspešen pohod na azijski trg. Duo, ki ga sestavljata Miha Pajk in Marko Bucić, ne samo uspešno nastopa, ampak je pred kratkim svoji zbirki hitov dodal še enega. Skladba Gold, ki je izšla pod okriljem največje dance založbe Ultra Records, je samo v treh dneh od izida dosegla 100.000 ogledov videospota na Youtubu, prav tako pa je ogromen uspeh in odličen odziv požela tudi na kitajski aplikaciji Tik Tok.

Dvojec se trenutno mudi na azijski turneji, kjer bo obiskal deset držav, med drugim Kitajsko, Korejo, Singapur in Tajvan. "Azijci resnično čutijo najino glasbo in zelo rada se druživa z njimi. To je čudovita izkušnja in vsak dan se naučiva toliko novega. Zanimivo je spoznavati drugačne kulture. Vsako mesto ima drugačne vibracije. Spoznavava toliko ljudi in uživava v druženju z njimi ter se čutiva zelo blagoslovljena, da imava to priložnost," z navdušenjem pripovedujeta Miha in Marko. 

Začetek poletja bo zato prav tako delovno obarvan. 7. junija se bosta namreč predstavila na osrednjem odru festivala Ultra Korea, dva dni kasneje, 9. junija, pa še na osrednjem odru Ultre v Singapurju. Gre za največja elektronska dance festivala v Aziji, duo pa bo imel čast nastopiti na istem odru kot Martin Garrix, DJ Snake, Swedish House Mafia, Zedd, Axwell in Skrillex. Gre za zgodovinski trenutek, saj gre za prva vzhodnoevropska DJ-ja, ki bosta navduševala publiko na največjih elektronskih festivalih v Aziji.


Nazaj