Veseli nas, da je Kulturni dom Trnovo, ki letos slavi 100-letnico, kljub nezavidljivem dnevno-kulturnem položaju pripravljen izpeljati delni festival v zmanjšani obliki. Če je hiša v 100 letih preživela svetovno vojno, bomo tudi Covid19. Pivo, koruza in kulturni program vas, kot vsako leto v avgustu, tudi letos pričakuje v Trnovem.

Samo za vas smo še dodatno popestrili svojo ponudbo, edinstveno v Trnovem. Tako smo v Trnovem dobili dolgo pričakovani KUD Food, ki bo nasitil še tako lačne. Kud Food ima isti delovni čas, kot KUD CSK France Prešeren in tako ponuja slastno hitro pripravljeno hrano tudi tistim bolj poznim. Poleg odličnega pečenega krompirčka ter slastnih burgerjev pa ponuja tudi jedi presenečenja in seveda obljublja koruzo, ki letos ne sme manjkati.

PRI NAS SE DOGAJA. VSAK DAN JE DOBER DAN ZA KULTURO IN DRUŽENJE! Odprti smo vsak dan od 16:00 do 23:00 v primeru dogodkov tudi do 05:00 zjutraj. Zaradi vladnih ukrepov in priporočenega popisa NIJZ je nakup izredno omejenega števila vstopnic možen zgolj prek spleta.

PROGRAM TRNOVFESTA

Pohitite z nakupom! Hvala za podporo in razumevanje! Veseli bomo vašega obiska!


Nazaj