Marsikdo se od poletja poslavlja nostalgično otožen, a to vsekakor ne velja za Evo Boto in Gašperja Riflja. Novi projekti in nove pesmi bodo oba popeljali v pestro jesen. Postavna Korošica in romantičen Dolenjec bosta 15. septembra 2019 skupaj otvorila oder Slovenske Popevke 2019 z avtorsko skladbo Dovolj je poletja. 

Gašper ob Popevki veseli premiere novega muzikala, Ljubezenske prevare, ki jo pripravlja s produkcijsko ekipo Špas teatra in se bo zgodila 18. oktobra, januarja pa izide tudi njegov debitantski album, ki ga pripravlja v studiu Lotos Music v Šentjerneju. Evi Boto jesen prinaša veliko svežine. Tla Slovenske popevke je zatresla že leta 2016 z zmagovalno pesmijo Kaj je to življenje in vrnitev na festivalski oder v duetu je novi izziv, ki se ga odkrito veseli.  A tu se delovna jesen zanjo šele začne. Skladba Dovolj je poletja bo s svojim sporočilom idealen uvod v 3-mesečno potovanje po svetu glasbe in preobrazb v oddaji Znan obraz ima svoj glas, ki se začne 22. septembra.

Novi izzivi torej kličejo po slovesu od ležernega poletja. Priprave na nastop so v polnem teku, a na njih ne manjka sproščenosti in smeha, kar Eva in Gašper rada delita s svojimi oboževalci na socialnih omrežjih. Skladbo Dovolj je poletja, s katero bosta nastopila prva, sta ustvarila skupaj, zato se še toliko bolj veselita trenutka, ko jo predstavita publiki. 


Nazaj