Glasbeniki živijo v Ljubljani, prihajajo s treh celin in štejejo 20 let. Pripadajoči video je pripravila mednarodna zasedba. Singel »River« napoveduje nadaljevanje sodelovanja.

KDO SO JONATAN HALLER, DVIDED21 in SATTURDAY?
Vokalist Jonatan Haller Pereira prihaja s Portugalske, a v genih nosi tudi Afriko, Azijo in Slovenijo. Domači gledalci se ga spomnijo kot finalista v televizijski oddaji Slovenija ima talent in glasbenega sodelavca Nike Zorjan v singlu Luna. Haller trenutno živi in ustvarja v Ljubljani. Pod glasbeno avtorstvo in video produkcijo se v trojcu podpisujeta še SATTURDAY (Ljubljančan Satja Medvešek) in DVIDED21 (Zagorjan Jernej Drnovšek).  

Skupina je pred dnevi izdala prvi skupni glasbeni izdelek, singel RIVER. "Komad je v angleškem jeziku, a to ne pomeni, da nas zanima samo ta jezik! Z glasbeno zvrstjo in jezikom si ne belimo glav!" si piše popotnico skupina dvajsetletnikov. "Morda naslednji projekt naredimo v katerem od afriških jezikov," se šalijo, ko potrdijo, da sodelovanja s tem projektom ne bodo zaključili. Všeč jim je tudi slovenščina: "V to vodo smo skočili brez omejitev in definicij."

S SINGLOM TUDI VIDEO
Jonatan, Jernej in Satja so glasbeno delo nadgradili z izvrstnim video izdelkom v lastni režiji. Tudi tu so stremeli k širini: zgodba raziskuje človekovo potovanje po podzavesti, v scenarij pa so vključili glasbene prijatelje in plesalce z vseh koncev sveta; iz Nigerije, Tunizije, Balkana in Brazilije. "Sodelovanje in solidarnost sta vedno ključ do uspeha!" trdijo ustvarjalci. 

Jonatan Haller, Dvided21 in Satturday poleg priprave novega materiala načrtujejo tudi žive nastope.


Nazaj