Jan Vehar je, ob uspešni predstavitvi skladbe Too Good To Be True na radijskih postajah v preteklih mesecih, le – to opremil tudi z videospotom, ki je prejšnjo sredo, na gala dogodku v ljubljanskem Opera baru, premierno ugledal luč sveta.

»Celoten potek snemanja same skladbe in videospota je bil zame zagotovo eden izmed najlepših trenutkov v mojem življenju,« navdušeno pove Jan, ter ob tem še doda, da je za skladbo stala elitna malteška producentska ekipa, ki je tako kot letos, kot v preteklosti, skrbela tudi za tekmovalne skladbe na Pesmi Evrovizije. »Zelo vesel sem, da sem imel možnost sodelovanja s priznanimi avtorji, kot so Philip Vella, Gerard James Borg ter Sean Vella  - oni so tisti, ki so pripomogli, da je do te skladbe sploh prišlo.«

Videospot je nastal pod budnim očesom produkcije InspiredByMotion, na režiserskem stolčku je pa tudi tokrat sedel Miha Milavec, za nastanek le – tega, pa so se odpravili na čudovito italijansko obalo v Lignano, kjer so tudi nastali vsi kadri Janovega videospota. »Za pripravo videospota smo si vzeli en snemalni dan, ki se je začel ob treh zjutraj v Ljubljani, ko smo se tudi odpravili na pot. Posneli smo zares odlične kadre in vesel sem, da je nastal res odličen izdelek. Verjetno boste v videospotu opazili tudi čedno plavolasko, svojo vlogo je odlično odigrala moja dobra prijateljica Zea Kržišnik Škorjanc, ki je na moje povabilo za sodelovanje pristala z veseljem,« je dejal Jan Vehar, ki težko zadržuje navdušenje ob dejstvu, da ga zalaga ena izmed največjih diskografskih hiš pri nas, Dallas Records.

Kakšni so cilji v nadaljnje?
»V tem trenutku se vse odvija zelo hitro. Jure Milavec, ki svoje oči trenutno zelo budno drži nad mojim managementom, ter piarovka Romana Delić, sta tista, ki sta moja največja opora na glasbeni poti. Z izdanim singlom pa sem v tem času vzbudil zanimanje priznanih švedskih producentov, ki so me povabili v izjemen glasbeni projekt, ki bo primarno namenjen mednarodnemu tržišču, predstavljen pa bo v prihajajočih mesecih,« še zaključi Jan.

Artwork FOTO: Miša Gorjup & Barbara Povše


Nazaj