Zagreb, 24.02.2020 - Kot najboljša kluba v regiji sta nominirana slovenska kluba K4 klub in Ambasada Gavioli, medtem ko je za nagrado najboljšega regijskega DJ-a nominiran Mike Vale.

Ambasador je najpomembnejše priznanje, ki se podeljuje ustvarjalcem za dosežke na regionalni elektronski glasbeni sceni. Projekt vodi Klubskascena.hr, ki je že dve desetletji vpliven medij za promocijo regionalne plesnoelektronske scene, projekt pa podpirajo tudi hrvaško ministrstvo za kulturo, stanovska glasbena združenja in kolektivne organizacije. Podelitev priznanj bo letos, 13. marca, v evropski kulturni prestolnici – Rijeki. Priznanja delijo v 35 kategorijah, večino prejemnikov izbira občinstvo, nekaj pa stroka. Zaključna prireditev je hkrati tudi največje regionalno srečanje regionalne glasbene industrije, ki deluje na področju plesno-elektronskih in sorodnih žanrov.

Svoj glas v podporo lahko oddate tukaj do 29. februarja. Nagrado Ambasador podpirajo BURN Hrvatska, Ministarstvo kulture RH, Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture, HDS-ZAMP in HGU/HUZIP.


Nazaj