Rudi Bučar bo zadnji dan letošnjega in prvi dan prihajajočega leta preživel koncertno. V čertek, 31. decembra, bo nastopil na spletnem koncertu iz Gallusove dvorane Cankarjevega doma, v petek, 1.1.2021, pa bo stal na odru Kulturnega centra Izola.

Rudi Bučar je v poslavljajočem se letu 2020 izdal svoj šesti studijski album 'Kambjale so čase'. Na njem je istrski kantavtor predstavil devet novih skladb, ki pripovedujejo zgodbe o času in spremembah, pesmi, v katerih preteklost sooča s sedanjostjo in hkrati odseva duh današnjih dni. Iz albuma se slišijo resne in zabavne pripovedi - nove, avtorske, in tiste že povedane, ki jih Rudi tako rad pripoveduje na novo. Album 'Kambjale so čase' je na voljo v pretočni in fizični obliki.

Od letošnjega, koncertno osiromašenega, leta se bo Rudi Bučar poslovil s spletnim koncertom iz Gallusove dvorane Cankarjevega doma. Na velikem odru bo 31. decembra stal Rudi Bučar Trio v sestavi Rudi Bučar (glas, kitara), Goran Krmac (tuba), Anže Vrabec (klavir, hmd, klavičembalo), za zvok bo poskrbel Rudijev stalni sodelavec in dober prijatelj Gaber Radojevič. Gost: Hamo. Ob brezplačnemu koncertu, ki se bo pričel ob 20.00, lahko Silvestrujete preko Facebook ali Youtube kanala Cankarjevega doma.

Novemu letu pa lahko nazdravite skupaj z Rudijem Bučarjem in Bando v petek, 1. januarja 2021 s spletnim koncertom iz Kulturnega doma Izola, ki se bo začel ob 20.00. Koncert lahko spremljate preko Facebook Live Ckšp Izola.

Foto: Manja Črep


Nazaj