Vedno bolj popularni Ljubavnici so se trdicionalno pred praznikom zaljubljenih odločili presenetiti svoje poslušalce. Fantje so že pred leti obljubili, da bodo za Valentinovo vsako leto izdali pesem in kot kaže so obljubo vzeli resno. Se pa zgodba prav lepo poda njihovemu imenu.

Jedna jedina je nova pesem izpod peresa pevca skupine Maria Regelje, aranžma pa je delo Luke Kovačiča. »To je moj del leta in ne morem si pomagati. Priznam, da sem velik romantik in najbolj od vsega uživam v pisanju romantičnih stihov. Neizmerno se veselim objemov in poljubov, ki se bodo zgodili vsem med poslušanjem naše nove pesmi, « je o pesmi povedal Mario.

S spotom so člani skupine želeli doseči, da bo pesem lepa tudi za oči, ne samo za ušesa. Ljubavnici so zato moči združili s slovensko lepotico Anjo Jenko in hrvaškim igralcem Lujo Kunčevičem. Anje je o snemanju spota povedala:

»To je moj prvi večji projekt po porodu in moram priznati, da sem pogrešala snemanja. Ekipa je bila fantastična in profesionalna, res smo se imeli super. Za Ljubavnice sem že slišala prej in ko sem dobila demo pesmi, sem vedela da želim biti del tega. Jedna jedina je prelepa ljubezenska pesem in mislim, da bo postala pravi hit.«

Kako se je odrezala Anja in kako velik hit imajo zaljubljeni fantje pa precenite sami:

FOTO: last izvajalca