Maja Založnik je v slovenskem prostoru s svojim neverjetnim vokalom prisotna že mnoga leta. Spremljali smo jo tako na različnih glasbenih izborih in oddajah, kot tudi na evrovizijskih tekmovanjih in koncertih v živo, kjer je zbranemu občinstvu predstavljala svoj bogat repertoar od popa, soula, rocka in funka. Veliko uspeha je požela z visoko uvrstitvijo na nemškem The Voice.

V letu 2015 je Maja začela sodelovati s srbsko glasbeno skupino Moonshine s katero je sprva posnela skladbo 'You are my life', kasneje je sledil tudi videospot. Kljub veliki razdalji Ljubljana-Novi Sad, so na tej relaciji preigrali mnogo koncertov. Avtorske skladbe z nove plošče »Pieces« izvirajo iz osebnih spoznanj, občutkov in ustvarjalne inovativnosti vseh članov benda. Predvsem pa predstavljajo nekaj novega in stilsko drugačnega iz Majine strani – takšne Maje še nismo slišali!

Na radijskih postajah se že vrti singel 'Trenutek, ki ga izkušaš', ki ga je Maja posnela z reperjem Zlatkom, govori pa o pasteh družbenih omrežij in o pravem prijateljstvu.

Foto: SLAVKO NERAL


Nazaj