Hvala ker ste prišli 7.3.2019 v Ljubljano v Kavarno Sputnik na naš  koncert ob izidu naše prve plošče PIECES! Hvaležni smo vam za čudovit odziv in vso podporo, ki smo jo dobili z vaše strani!

Ogromna zahvala Kavarni Sputnik, vinogradništvu Založnik, voditelju Andreju Okreša, fotografu Slavku Neral, Fabulatorji d.o.o., Boštjanu Polancu za Majin outfit, Jasmini Gregurič za styling Moonshine, Slik - Slik doživetja, Zlatku za sodelovanje, Magna Carta za majičke, dobremu prijatelju Sebastijanu Kerekešu za sodelovanje in seveda Dallasu za zaupanje!

In tukaj je naš prvi avtorski izdelek: Album PIECES
Avtorske skladbe z nove plošče PIECES izvirajo iz osebnih spoznanj, občutkov in ustvarjalne inovativnosti vseh članov benda. Predvsem pa predstavljajo nekaj novega in stilsko drugačnega iz Majine strani – takšne Maje še nismo slišali! Glasbo sta naredila Kosta Madjarević in Miloš Marčeta, za texte je poskrbela Maja ob boku tekstopiske Anje Žibert, za mix sta poskrbela Stefan Popović in Vladimir Moritz, mastering je naredil Marko Flamaceta. Na radijskih postajah se že vrti singel 'Trenutek, ki ga izkušaš', ki ga je Maja posnela z reperjem Zlatkom, govori pa o pasteh družbenih omrežij in o pravem prijateljstvu.

- Koncert za 8.3. DAN ŽENA je bil  v Celju, prevladala je ženska publika, Špital za prjatle se je napolnil, mi smo uživali!
- Koncert v Mariboru je bil 9.3. in v super vzdušju, Salon uporabnih umetnosti je odlična lokacija, hvala vsem ki ste prišli!

Album Pieces in majice MoonSHine na voljo za kupit! Pišite nam ...

Več informacij