Mike Vale, DJ in producent, ki je že nekaj časa eden bolj prepoznavnih imen v elektronskem glasbenem svetu ter vodilno ime regionalne house scene, prihaja v največji klub v Ljubljani – Klub Cvetličarna.

Prikupni Mariborčan s svojo profesionalnostjo, ljubeznijo do dela in ogromno skladbami na vrhovih glasbenih lestvic pooseblja vse, kar je danes sinonim za uspešnega DJ-ja velikega kova. Preden odrine v ZDA, bo novo zgodbo - 22. septembra, spisal v ljubljanski Cvetličarni, ravno teden dni pred izdajo svoje nove umetnine “Do It Well”, ki jo je ustvaril z Grammyjevim nagrejencem Rogerjem Sanchezom in svetovno znano pevko Kelli Leigh (odpela tudi Whitney Houston za komad "Duke Dumont - I got You"). Izjemen odziv na prihajajočo skladbo je že pred časom potrdila smetana svetovne house scene, vi pa jo lahko premierno slišite ravno v Cvetličarni 22. septembra, kjer bo Mike s svojim 7 urnim setom poskrbel, da te noči vsekakor ne boste pozabili. "Pripravite se ne selekcijo vrhunskega house in si ne delajte preveč napornih planov za naslednji dan," sporoča Vale. 

Mike: "Ta projekt sva z Rogerjem začela ustvarjati približno dve leti nazaj v Rogerjevem studiu v njegovi vili na Ibizi. Projekt je sicer kar nekaj časa nastajal, ampak sedaj bo končno uvidel luč - 22. septembra, premierno v Klubu Cvetličarna. Gre za moj največji projekt do sedaj, še posebej, ker je to z Grammyjevcem in mojim dobrim prijateljem Rogerjem Sanchezom."

22. september 2017 - Mike Vale ALL NIGHT LONG @ CVETLIČARNA, LJUBLJANA
(Toolroom, Stealth, Glasgow Underground, Incorrect, Armada)
Vstopnice v predprodaji: 10 EUR (predprodajna mesta Eventim in Petrol)