Glasbo in besedilo je ustvarila Mojca, za glasbeno produkcijo in aranžma pa kot vedno YAN BARAY - Jan Baruca. Videospot je posnela v sodelovanju z mladim in nadarjenim Lenartom Kobalom. V upanju, da vam bo tale nežna balada segla do srca, vam jo Mojca podarja kot darilo vsem, ki ji radi prisluhnete in jo spremljate, preden se odpravi na novo vlogo v življenju  - na pot materinstva.

Glasbeno pot je MOYA začela s skupino TURN AROUND leta 2009. Avgusta 2013 se je priključila v MOJO HIŠNI BAND, s katerimi je posnela album Esperanto Blues. Njihova članica je bila 3 leta, nato pa je začela samostojno pot s svojimi avtorskimi skladbami. Od vsega začetka samostojne poti, sodeluje z JANOM BARUCA (Yan Baray), z njim nastopa tudi v akustičnem duetu, drugače pa deluje s celotnim bandom v katerem so: JAN BARUCA, JANI KLANČIČ, RENE FURLAN, SIMON MURARO COLJA, SARA FAGANEL. 

Pesmi piše sama (besedilo in glasbo), Jan Baruca pa naredi pesmim aranžma in produkcijo. 1.februarja 2019 je izdala samostojni album ZVEZDNI UTRINKI, katerega je predstavila v domačem kraju (Vrtojba) s koncertom. Sodelovala oz. Nastopala je že z: Ditka, Iztok Easy Novak, Rudi Bučar, Urban Vidmar, Boštjan Pertinač, Yan Baray, Gaber Radojevič (SoundResearch), Stiški Kvartet, Goriški pihalni orkester in Pihalni orkester Vogrsko, Vokalna skupina Ardeo (katere je članica tudi sama), Marty Favento, Emšo Blues Band, …sodelovala je tudi na tekmovanju PRVI GLAS PRIMORSKE in se uvrstila med deseterico najboljših, ob spremljavi Big Banda Nove.

Letos je 10 let kar je na glasbeni poti in si želi, da bi lahko svojo glasbo predstavila širšemu občinstvu. 


Nazaj