Organizator festivala MotörCity, ki letos poteka med  16. in 19. avgustom na tolminskem Sotočju, v letošnjem letu pripravlja tudi MotörCity festival Warm Up, ki bo 27. julija v Kinu Šiška. Nastopil bo Richie Kotzen, eden najbolj zanimivih in vsestranskih kitaristov. 

Vstopnice za MotörCity Warm Up z Richiejem Kotzenom so pošle (koncert je razprodan), so pa še na voljo dnevne in festivalske vstopnice za festival  MotörCity. Festivalska vstopnica (omejena količina) je na voljo ekskluzivno preko spletne trgovine MH Shop, medtem ko sta dnevni vstopnici za petek, 17.8. in soboto, 18.8., na voljo tako preko MH Shop-a kot v sistemu Eventim in na bencinskih servisih Petrol. Vsi, ki že imate v žepu festivalsko vstopnico za MotörCity ali pa si jo boste v prihodnjih dneh kupili, imate na MotörCity Warm Up z Richiejem Kotzenom prost vstop, ne glede na to, da je koncert razprodan.

Richie Kotzen, kitarski virtuoz, avtor in vokalist z unikatnim in prepoznavnim slogom je do danes izdal že več kot dvajset solo albumov, po katerih se pretakajo rock, blues in jazz, s primesmi soula in popa. Kotzen je deloval tudi v sestavih Poison, Mr. Big in The Winery Dogs (slednjega je ustanovil skupaj z Mikeom Portnoyemin Billyjem Sheenanom), vseskozi pa negoval solo kariero. V Kinu Šiška nas bo že čez dobre dva tedna, v petek, 27.7., ogrel za festival MotörCity.

MotörCity - Blues, rock in Harley!
16.8. – 19.8.2018, Tolmin - Sotočje, Slovenija
Nastopajo: Laurence Jones, Popa Chubby, Hamo & Tribute 2 Love, Stray Train, The Brew, The Bad Flowers, The New Roses, Kris Barras, Sven Hammond, El Kachon, Stari pes.