Mlada slovenska izvajalka Natalija Cerar danes premierno predstavlja videospot za svojo novo pesem OMAMLJENO SRCE, ki jo tokrat posveča vsem zaljubljencem. Natalija Cerar je nase prvič opozorila kot finalistka na tekmovanju Slovenska nota (2019), kjer je s svojim vokalom in interpretacijo skladb navdušila tako žirijo kot gledalce ter si utrla pot na slovensko glasbeno sceno. Že prva izdana pesem FENIKS je jasno nakazala, da je pred nami pevka z veliko potenciala, ravno tega pa je v njej opazil tudi Kevin Koradin, glasbeni producent in pevec. V sodelovanju z njim je tako v začetku tekočega leta izdala skladbo MINIL JE ČAS, danes pa na radijske postaje pošilja nov, vroč izdelek OMAMLJENO SRCE.

STRUP, KI SE MU NE MOREMO UPRETI
OMAMLJENO SRCE, najnovejša skladba Natalije Cerar predstavlja čustva, ki človeka prevzemajo, ko se zaljubi.

»Ljubezen je res kot nekakšna zastrupljenost. Celega te prevzame, za nekaj časa morda celo povsem spremeni, ohromi. Zaljubljen človek se lahko počuti, kot da je začaran; kot da se nima pod kontrolo. Vsi smo že bili kdaj zaljubljeni, verjamem, da vemo, kako je« še v smehu razloži Natalija in doda, da želi tako skladbo nameniti vsem, ki čutijo te iskrice, to ljubezen. Tudi tokrat je pri ustvarjanju pesmi OMAMLJENO SRCE sodelovala s Kevinom Koradiom in Cliffordom Goilom, priznanim glasbeno-producentskim tandemom, ki je za slovenske izvajalce napisal že neštete hite. »Res sem vesela, da za mano stoji takšna ekipa. Oba sta odlična v tem, kar delata in kar mi največ pomeni - vedno znata v pesmi pričarati tisto nekaj, kjer se lahko izrazijo moje misli in želje« še doda.

LJUBEZEN UJELI TUDI V VIDEOSPOTU
Videospot, ki je tokrat delo Dominika Čepona, je ekipa snemala v lokalu Grajska terasa. V njem lahko vidimo igro zapeljevanja, pri čemer glavno vlogo poleg Natalije odigra tudi Jan Vrhovnik.

»V resnici sploh ni bilo težko izbrati prave osebe za to vlogo. Jan je že leta moj dober prijatelj in zdel se mi je popolna izbira. V videospotih nikoli ne bi imela na primer partnerja, saj je to lahko v primeru razhoda res neprijeten opomnik. On bi šel, video bi ostal. Mislim, da sem se prav odločila.

Foto: Nejc Velkavrh


Nazaj